INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDAL CU ȘUMUDICĂ

Șumudică s-a certat cu brigada lui Hațegan » Antrenorul român a înjurat arbitrii + Echipa sa a fost umilită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 19:11

Marius Șumudică a fost arbitrat în Arabia Saudită de o brigadă din România, care l-a avut la centru pe Ovidiu Hațegan, arbitru ce n-a scăpat de înjurăturile antrenorului român de la Al-Shabab.

Arbitrul român, ajutat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe la cele două linii, a condus meciul dintre Al-Taawon și Al-Shabab din Cupa Regelui, scor 3-0. Rezervă de arbitru a fost Istvan Kovacs.

Al-Taawon a deschis scorul după 10 minute de joc, iar în minutul 22 Șumudică s-a enervat teribil după ce Șovre a ridicat fanionul pentru o poziție de ofsaid, după o pasă a lui Budescu.

Antrenorul român a început să-l înjure pe Șovre pentru că a oprit jocul într-o poziție clară de gol pentru echipa sa. Arbitrul l-a avertizat imediat pe Șumudică și acesta s-a potolit.

Șovre îl avertizează pe Șumudică

În minutul 40, Hațegan a dictat o lovitură de pedeapsă împotriva echipei lui Șumudică, după ce a apelat la sistemul VAR. Decizia a fost corectă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2169651889745528
Calin Susman  •  25 Ianuarie 2019, 09:15

Pacat ,ca pare antrenor bun...dar gura il strica...nu stie sa piarda

Vezi toate comentariile (1)
Comentează