INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Super Pușcaș! Meci excelent la Reading » Un gol și două assisturi

Super Pușcaș! Meci excelent la Reading » Un gol și două assisturi
Super Pușcaș! Meci excelent la Reading » Un gol și două assisturi

Articol de - Publicat sambata, 04 iulie 2020 18:31 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 18:56

George Pușcaș, 24 de ani, atacantul alb-albaștrilor, titularizat de managerul Mark Bowen, a reușit un gol și două assisturi astăzi. Reading a învins cu 5-0 Luton, în liga secundă engleză.

De la începutul lunii iunie, de când se reluase liga secundă engleză, George Pușcaș jucase în toate cele trei meciuri, dar fără nicio realizare în 143 de minute. Și alb-albaștrii nu câștigaseră. Doar un punct: 1-1 cu Stoke, 1-2 cu Derby, 0-3 cu Brentford.

Astăzi, managerul Mark Bowen l-a titularizat pe Pușcaș. Atacantul a profitat de noua șansă oferită. Mai întâi, a reușit o pasă decisivă la 1-0 (17), în prima repriză a partidei din deplasare cu Luton Town. Apoi, a înscris cu capul pentru 4-0 (57). Și a oferit încă o pasă decisivă (62). Reading și-a dominat clar adversarul, conducând cu 5-0 după 70 de minute. ("poker" Yakou Meïté).

Site-ul BerskhireLive a dat note și pentru primele 45 de minute. "Tricolorul" a primit 7, a treia cea mai bună notă (Meïté are nota 10). Pușcaș a fost înlocuit în minutul 79.

Ianis Hagi, pe val la Rangers! Nominalizat de scoțieni la categoriile „cel mai bun tânăr jucător” și „cel mai frumos gol”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
anonim91
anonim91  •  05 Iulie 2020, 00:49

Irelevant, parerea mea. Cu luton town e ca si cum ar fi un amical sau ca si cum ai juca cu o echipa de liga a3a. Mi se pare ca is pe la retrogradare in championship. Puscas sa faca spectacol cu Leeds, cu Fulham, cu Blackburn, cu Nottingham... Nu cu Luton Town sau mai stiu eu ce echipe dinastea fara pretentii..

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  04 Iulie 2020, 20:06

Articol platit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează