INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - AEK ATENA

PAOK-AEK. Securitate ca pe front la finala Cupei dintre PAOK și AEK Atena! 3 polițiști la un spectator

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2019 14:34

PAOK-AEK. Pentru a evita orice incident la finala Cupei Greciei, programată sâmbătă seară, de la ora 20:30, între două cluburi cu o rivalitate feroce, PAOK Salonic și AEK Atena, federația a decis să închidă porțile.

Și totuși, vor fi 1.040 de spectatori pe stadionul olimpic din Atena. Fiecare club a primit 120 de invitații, pe lângă acestea jucătorii celor două echipe având încă 200 de invitații. Plus 600 de invitații ale forului elen.

Securitatea finalei pare exagerată. Va fi asigurată de 3.000 de polițiști: aproape 3 la fiecare spectator.

Acesta va fi primul meci din Grecia în care va fi folosit sistemul VAR. O ocazie pentru Răzvan Lucescu și PAOK să reușească întâiul event, după cucerirea titlului. 

PAOK tocmai a câștigat titlul în Grecia. Detalii AICI!

Citește și:

Universitatea Cluj - PAOK Salonic, meci aniversar pentru „Șepcile Roșii” » Partida se dispută pe 12 iulie

Conflict? Jurnaliștii belgieni anunță: „Relația lui Bölöni cu patronul lui Antwerp nu e bună” » Clubul dezminte: „E ciudat că apar asemenea informații acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
respect2014
respect2014  •  10 Mai 2019, 16:49

Adică finala cupei se joacă fără spectatori? Ce prostie. Păi fotbalul e facut pentru suporteri. Si e o finală. Chiar atât de slabi sunt încât să nu poată stăpâni niste oameni? Sunt galeriile, inteleg. Răi. Si ce? Închizi peluzele. Control la intrare. Stewarzi in tribune. Politie in tribune. Civili. Cum sa închizi stadionul?? Păi pentru cine se joacă fotbal? Pentru cei 600 de invitati. Ce prostie tristă. Finala cu tribune goale. De tot plânsul.

reteleanu
reteleanu  •  10 Mai 2019, 14:54

penibil. da' ce, sunt animale din padure?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează