INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERLATIVELE GSP 2018

SUPERLATIVELE GSP 2018 » Răzvan Marin e titular incontestabil la Standard și și-a adjudecat poziția secundă în Ancheta Gazetei: "O să muncesc şi mai mult!"

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 09:00

Un produs sută la sută al Academiei Gheorghe Hagi, Răzvan Marin a plecat de la Viitorul în urmă cu un an și a ajuns în Belgia. Standard a plătit 2,4 milioane de euro pe mijlocașul de 22 de ani, iar băiatul lui Petre Marin a devenit titular incontestabil.

"Sunt onorat şi vreau să le mulţumesc tuturor colegilor atât de la echipa naţională, cât şi de la echipa de club. Şi vreau să-i mulţumesc mamei mele pentru că a stat în spatele meu şi m-a ajutat să ajung acolo unde sunt acum. Cu siguranţă, tot timpul este loc de mai bine, îmi doresc doar să fiu sănătos pentru că asta e cel mai important şi apoi celelalte lucruri vor veni. O să muncesc şi mai mult să demonstrez ceea ce am de demonstrat. Mă simt apreciat, mă simt iubit la clubul unde sunt", spune Răzvan.

Cu 12 meciuri și un gol pentru echipa națională a României, Marin jr. nu știe dacă va juca la Europeanul de tineret de anul viitor: "Totul ţine de sănătate până la urmă. Toţi sperăm ca domnului Rădoi să-i fie cât mai greu să aleagă lotul. Eu cred că Franţa şi Anglia sunt favorite la Campionatul European, dar şi noi avem un grup foarte bun, cu calitate, şi dacă voi merge acolo, cu siguranţă ne vom bate pentru fiecare meci".

Despre echipa mare, Răzvan a spus: "Spania este favorită, dar cu siguranță ne vom bate cu toate echipele. Important este să luăm fiecare meci în parte și după aceea vom vedea. Sunt sigur că avem puterea și avem calitatea necesară să ne batem cu toate echipele!".

Dacă Marin a terminat în spatele lui Țucudean, Răzvan l-a detronat pe ultima sută de metri pe Ianis Hagi. "Este un foarte bun prieten al meu și m-aș bucura să îl am alături de mine aici, la Standard. Eu am fost întrebat în această vară de Ianis, am spus ce aveam de zis și ce am crezut eu că este de zis. Acum rămâne la decizia lui Ianis, a domnului Hagi și a cluburilor să se înțeleagă. Mi-aș dori pentru Ianis să facă acest pas, pentru că merită, demonstrează că este unul dintre cei mai buni tineri jucători din campionatul nostru și cred că merită să facă acest pas".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  23 Decembrie 2018, 04:02

Iar pe Ianis sa-l dea cu un milion. Mai da doar o suta de mii Fiorentinei. Hagi mai ia cateva mii pentru formare si ca este agentul lui Ianis. Si sa mentina Viitorul 25 la suta dintr-un viitor transfer. Salariu bun pentru Ianis, la Nationala deja a ajuns... Mai ia de acolo ceva firimituri. Fotbal sa joace.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close