INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Superofertă pentru Florin Andone! O forță din Italia a început negocierile cu Deportivo + În ce condiții se poate realiza transferul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2016 15:14

Venit în vară la Deportivo La Coruna, de la Cordoba, Florin Andone ar putea pleca în această iarnă.

Site-ul de transferuri tuttomercatoweb.com anunță transferul românului în Serie A,  notând că  Fiorentina îl vrea pe vârful de 23 de ani. În plus, italienii scriu că șefii grupării viola a avut deja un rând de negocieri cu echipa spaniolă.

Totuși, transferul lui Andone poate fi blocat dacă Fiorentina ajunge la un acord cu Inter pentru a-l readuce pe sârbul Jovetici, aceasta fiind prima opțiune a italienilor.

O altă condiție ar fi să plece Nikola Kalinici în China, la Tianjin Quanjian, echipă antrenată de Fabio Cannavaro, pentru 50 de milioane, cât e clauza sa de reziliere.

2.500.000 €este cota lui Andone, potrivit transfermarkt.de

Adus pentru 4,5 milioane de euro, Andone a jucat 17 meciuri pentru Deportivo și a marcat de șase ori. La Fiorentina, locul 9 din Serie A, sunt deja doi jucători români: Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Decembrie 2016, 20:56

Am impresia ca mai mult se vorbeste despre trasferuri decat despre fotbal. S-or fi schimbat vremurile ,dar ceva nu e in regula. Fl.Andone nu m-a impresionat ,cum nu m-a impresionat nici Stanciu. Vorbe in schimb ,transferuri ,gramada. Asta este situatia imi place sau nu.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Decembrie 2016, 20:39
Postat de arsenie_b pe 29 Decembrie 2016, 15:58

E mare vedeta capsunarul asta aclimatizat, zici ca sta tot timpul sa expectoreze cand vorbeste. Stie numai sa alerge ca nebunul si sa dea branci adversarilor. E un sportiv, atat. Cu fotbalul sta mai subtire

nu esti stelist degeaba :))

104772133226352
Petre Radulescu  •  29 Decembrie 2016, 17:32
Postat de ortega pe 29 Decembrie 2016, 15:33

Fiorentina colecționează gloabele românești ? Tătărușinea , Schija golanului și acum *** ăsta ...

*** bati campii la greu. Fiorentina daca ar evolua in Romania ar fi an de an campioana, ***! Cat despre Andone si Tatarusanu, neam de neamul primei echipe comuniste, rapid, acum decedata, n-a pupat astfel de jucatori. Din cauza unui nemernic ca asta UTCopos si-a luat jucariile si a plecat si i-a lasat sa moara. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează