INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Surpriză! Fanii lui Inter Milano îl vor înapoi la echipă pe Ionuț Radu: „E al nostru și e foarte bun”

Ionuț Radu, foto: Imago
Ionuț Radu, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 19:43 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 19:43

Întors după împrumutul la Auxerre, Ionuț Radu e cerut în primul „11” al lui Inter Milano. Numai că oficialii nerazzurri au alt plan pentru poartă. Dacă îl cedează pe Andre Onana la Manchester United, cu 60 de milioane de euro, va fi adus alt goalkeeper.

La 26 de ani, Ionuț Radu se întoarce încă o dată la Inter Milano, clubul la care portarul a ajuns în urmă cu un deceniu, ca junior, și care l-a împrumutat, vândut, răscumpărat și iar cedat împrumut. A evoluat doar în cinci meciuri oficiale la nerazzurri, patru în Serie A.

După cinci luni la Auxerre, unde a jucat bine, dar nu a putut împiedica în cele din urmă retrogradarea echipei, Radu e dorit de mai mulți suporteri ai finalistei Ligii Campionilor.

Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și cu un alt român în holul hotelului: „Să fiți ai naibii de țigani, ați invadat Europa!”
GSP LIVE
Ibrahimovic, derapaj rasist după ce s-a întâlnit cu Chivu și cu un alt român în holul hotelului: „Să fiți ai naibii de țigani, ați invadat Europa!”

„Ionuț Radu e un portar foarte bun, a dovedit-o cât timp a fost împrumutat"

Într-un articol apărut pe site-ul fcinternews.it, în care fanii spun ce cred despre noul sezon, unul dintre ei a vorbit despre postul de goalkeeper. 

„În poartă îl avem pe Onana. Dar, dacă portarul nostru trebuie sacrificat pentru a obține bani - chiar și 60 de milioane mi se pare o sumă mică -, de ce nu am avea încredere în Radu?", a întrebat acesta. „E al nostru și e foarte bun, chiar dacă...". Aluzie la gafa din 27 aprilie 2022, când „tricolorul" a luftat în fața porții, Sansone a înscris în poarta goală, iar Inter a pierdut meciul de la Bologna (1-2) și titlul de campioană în fața Milanului.

Fanul a adăugat: „Erorile apar, l-am văzut și pe Lukaku în finala Champions League, împiedicându-ne să cucerim trofeul. Și totuși, Lukaku rămâne un atacant foarte mare, la fel cum Radu e un portar foarte bun, a dovedit-o cât timp a fost împrumutat".

Nu e loc pentru Ionuț Radu. Pleacă Andre Onana, vine Anatoliy Trubin

Conducătorii clubului au însă alte planuri, care nu îl includ pe Ionuț Radu, cel puțin nu ca titular. În primul rând, vor să-l vândă pe Andre Onana. După un singur sezon, excelent, goalkeeperul camerunez în vârstă de 27 de ani va fi cedat foarte probabil la Manchester United, care l-ar putea cumpăra cu 60 de milioane de euro. Și Onana a fost adus gratis la Inter în vara lui 2022.

Dacă Onana va pleca, oficialii nerazzurri vor să transfere alt portar, la un preț mai mic. Vizat e Anatoliy Trubin, 21 de ani, numărul 1 și la naționala mare a Ucrainei, și la cea de „tineret", apărând și acum, la Euro U21. Shakhtar ar renunța la el pentru 20 de milioane de euro.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ilkay Gundogan, declarații de senzație: „Hagi a fost favoritul meu în copilărie”. A ajuns și el la Barcelona!

Răzvan Marin a semnat » Răsturnare de situație: nu e transfer definitiv, e tot împrumut!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  30 Iunie 2023, 17:58
Postat de VanBasten pe 29 Iunie 2023, 23:28

Genul de portar care îți poate apara mingi grele, ca să te ingroape apoi la una ușoară.

Genul de portar care NU îți poate apara mingi grele, ca să te ingroape apoi la una ușoară.

magic4ever
magic4ever  •  30 Iunie 2023, 10:48

Chinezii astia de la Inter sunt falimentari si au foame mare de bani...l-au vandut pe capitanul Brozovic la arabi,il vinde pe Onana la United,erau pe cale sa il vanda si pe Barella la Newcastle...vai de ei de chinezi...

SpiritLiber
SpiritLiber  •  30 Iunie 2023, 04:42

Inseamna ca au uitat cine e si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează