INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

FOTO Iubita jucătorului de la Milan afectat și de gafa lui Tătărușanu: „Mi-e rușine de acești frustrați”

FOTO: instagram.com/feedericaruggieri/ +8   FOTO
FOTO: instagram.com/feedericaruggieri/

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 18:16 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 18:45

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în meciul Fiorentina - AC Milan, la 0-0. Formația românului a suferit prima înfrângere stagională în Serie A, 3-4. La aceeași fază a gafat și fundașul Matteo Gabbia (22), a cărui iubită a reacționat pe rețelele de socializare după atacul fanilor.

  • În minutul 15, Tătărușanu a scăpat o minge simplă: o centrare slabă venită din flancul drept al atacului violet. 
  • Balonul a căzut pe linia careului de 6 metri, iar Matteo Gabbia, fundașul lui Milan, a încercat să protejeze, pentru ca Tătărușanu să rețină. Portarul, la rândul lui, a ezitat să se repeadă la minge, crezând că fundașul său o va degaja. Alfred Duncan a profitat de lipsa lor de sincronizare și a marcat.

Pe Instagram, iubita lui Gabbia, Federica Ruggeri, a publicat un mesaj pentru a le răspunde fanilor lui AC Milan care i-au criticat partenerul.

Îmi este profund rușine să fac parte din aceeași rasă umană ca oamenii ignoranți și frustrați care își aruncă furia reprimată asupra băieților de 20 de ani, făcându-le rău.

+4 FOTO

Fotbalul este un joc și, prin urmare, ar trebui luat astfel în considerare indiferent de nivel. Fiecare este liber să-și exprime gândurile, dar există o limită. Demnitatea și respectul pentru un om diferențiază un fan de un ignorant”, a scris pe Instagram Federica, studentă la Drept.

Iubita jucătorului de la Milan afectat și de gafa lui Tătărușanu: „Mi-e rușine de acești frustrați”

AC Milan a bătut pasul pe loc în lupta pentru titlu. Rămâne cu 32 de puncte, la fel ca Napoli

Fiorentina - AC Milan 4-3. Rezumat VIDEO:

Iese Tătărușanu din poarta lui AC Milan?

Titular în precedentele 8 partide la AC Milan, Tătărușanu ar putea fi înlocuit de Mike Maignan în următoarea etapă de campionat, când „diavolii” înfruntă Sassuolo, echipa la care joacă Vlad Chiricheș

Operat la mână pe 13 octombrie, Maignan, titularul dintre buturi de la începutul stagiunii, ar urma să mai stea pe tușă doar la meciul de miercuri din Liga Campionilor, cu Atletico Madrid, conform Football-Italia.

Citește mai multe știri de actualitate:

Știrea zilei în Spania: Bayern propune o sumă-record pe nestemata Barcelonei!

Iftime îi răspunde lui Cârțu: „Oameni orbiți de scenarii. Dacă n-ai minte în cap...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  22 Noiembrie 2021, 20:16

Da suparata fata foc , lasa fata la cati bani iti tragi de la iubit poti suporta si mojicii nu ca nu e de condamnat dar asa e lumea iar fotbalul este si mai si.

titiduru22
titiduru22  •  22 Noiembrie 2021, 19:12

Ma si miram sa nu bagati un mic pictorial cu pectoralele aferente :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează