INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Tătărușanu și-a scos din sărite un coleg de la Fiorentina: "E un capitol închis pentru mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 17:24

Ciprian Tătărușanu a fost folosit titular în meciul din "șaisprezecimile" Europa League, cu Tottenham, 1-1, în detrimentul goalkeeperului Luigi Sepe.

Portarul care jucase toate meciurile în faza grupelor din Europa League și-a ieșit din minți când a auzit de decizia antrenorului Paulos Sousa și a postat un mesaj dur pe o rețea de socializare.

" Fiorentina e un capitol închis pentru mine. Îi cer iertare soției mele pentru că ea m-a avertizat încă din vară că trebuie să am mare grijă cu acest transfer la Fiorentina. Scuze îi datorez și agentului meu, cu care m-am luptat din greu ca să ajung aici. Amândoi aveau dreptate.

Aventura mea la Fiorentina nu se încheie astăzi, pentru că mai am trei luni de contract, dar în sinea mea știu că totul s-a terminat", a spus Sepe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  19 Februarie 2016, 21:25

Ce vrei bă, dacă al nostru e mai bun decât tine? Vezi că Voluntariul caută un portar. La intrarea în stadion.

dl.axinte
dl.axinte  •  19 Februarie 2016, 19:33

titlu mincinos..... n-a spus nimic despre tatarusanu ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close