STRANIERI  ·  TORINO - GENOA 2-1

TORINO - GENOA 2-1 // Prelungiri de coșmar » Ionuț Radu a primit două goluri, dar a avut alte 6 intervenții bune în înfrângerea cu Torino

Ionuț Radu se aruncă pe minge, dar nu poate apăra tare penaltyul bătut de Belotti // FOTO: Guliver/Getty Images
Ionuț Radu se aruncă pe minge, dar nu poate apăra tare penaltyul bătut de Belotti // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de — Duminica, 02 Decembrie 2018

Ionuț Radu, românul din poarta lui Genoa, a primit ambele goluri în înfrângerea cu Torino, 1-2, în prelungirile primei reprize, reușind numai să devieze mingea. S-a bătut însă apoi extraordinar cu jucătorii lui Torino, scoțând azi cel puțin încă două goluri. 

Aproape o întreagă repriză șomase în poartă, nederanjat de atacurile anemice ale lui Torino. Nici măcar Belotti nu l-a pus la încercare.

Prelungirile dinaintea pauzei au fost însă de coșmar pentru Ionuț Radu. În 5 minute, căpitanul naționalei U21 a scos de două ori mingea din plasă, iar Genoa a fost întoarsă de gazde (1-2), care primiseră gol deși aveau un om în plus (eliminat Romulo 28)!

A ghicit mereu colțul

Și la ambele șuturi goalkeeperul Grifonilor a fost pe minge, însă doar a atins-o. Voleul trimis de la marginea careului de Ansaldi l-a văzut târziu, a plonjat pe colțul stâng, și doar a deviat balonul la 1-1 (45+2).

Radu n-a mai putut repeta minunea cu Portugalia, chiar dac-a ghicit colțul drept unde Belotti a tras de la 11 metri (lovitură scoasă de Iago Falque). Mingea a trecut agonizant pe sub el.

Perfect după pauză

Meciul lui Ionuț cu Belotti a continuat și-n repriza secundă, cu românul având priză sigură la șutul acestuia din afara careului. 

Apoi, s-a remarcat cu reflexul la șutul sub bară trimis de Iago Falque. A fost atent și la șutul la colț trimis de Zaza, la fel ieșind prompt pe centrarea aceluiași atacant. A intervenit extraordinar și la "capul" din apropiere al lui Belotti, reușind o parte secundă de clasă.

6 intervenții bunea avut Ionuț Radu la cele 8 șuturi expediate pe poarta sa de cei de la Torino

19 goluria încasat portarul român în cele 900 de minute bifate în acest campionat. Doar cu Chievo nu a luat gol

Vezi și: Huddersfield - Brighton 1-2 // Eroul Florin Andone, ales omul meciului! Elogii în presa britanică după primul gol în Premier League

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off