INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Tot mai aproape de titlul de golgheter! Eric Bicfalvi, golul cu numărul 16 pentru Volyn în victoria cu Olimpik Donețk, scor 3-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 15:51

Volyn Luțk a cîștigat partida din deplasare cu Olimpik Donețk, scor 3-1. Eric Bicfalvi a fost integralist și a reușit un nou gol pentru formația ucraineană.

Fostul mijlocaș al Stelei a deschis scorul în minutul 23, reușind astfel al 16-lea său gol din acest sezon.

Românul este lider în clasamentul golgheterilor, fiind urmat de Kravets, Yarmolenko (ambii de la Dinamo Kiev) și Teixeira de la Șahtior.

Celelalte goluri ale lui Volyn Luțk au venit în minutele 72 și 75 și au fost semnate de Babatunde și Kobakhidze, în timp ce pentru gazde a marcat Lysenko.

Florentin Matei nu a jucat nici un minut în acest meci, nefiind în lot din cauza unei accidentări. 

În urma acestui rezultat Volyn Luțk a trecut peste Metalist Harkov și este pe locul 6 în prima ligă, însă are un meci mai mult.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unfand
unfand  •  24 Mai 2015, 00:14

Bravo lui. Campionatul Ucrainei e unul mai mult decat decent, asta spune ceva despre el :)

987582911275137
Florin Serban  •  23 Mai 2015, 23:36

In ultimele meciuri a jucat atacant central. Poate ar trebui incercat si la nationala ca atacant. Are 1,85 inaltime ar putea sa fie o solutie mai buna ca keseru.

edy91
edy91  •  23 Mai 2015, 20:07

Felicitari Eric. Ar fi bine daca ar fi chemat si la nationala. :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează