INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Tottenham îl include într-un schimb de jucători » Vlad Chiricheş ar putea redeveni coleg cu un stelist la o echipă de tradiţie din Europa!

sursă foto: tottenhamhotspur.com
sursă foto: tottenhamhotspur.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 23 mai 2014 12:31

Vlad Chiricheş are şanse tot mai mici să continue la Tottenham. Presa engleză avansează o ipoteză surprinzătoare: căpitanul naţionalei României ar putea fi folosit ca monedă de schimb între echipa londoneză şi Fiorentina!
Tottenham vrea să-l transfere în această vară pe muntenegreanul Stefan Savici, 23 de ani. Fundaş central înalt de 1,88 m, Savici ar putea ajunge la Londra la schimb cu Vlad Chiricheş. În această afacere ar putea intra şi o sumă de bani pe care englezii ar trebui s-o plătească, cifră care n-a fost încă stabilită.

Tranzacţia e intermediată de Franco Baldini, directorul sportiv al lui Tottenham. Italianul, bun prieten cu Giovanni Becali, este şi cel care l-a adus pe Chiricheş în Premier League, pentru 8,5 milioane de euro.

Coleg cu Tătăruşanu
Dacă va ajunge în această vară la Fiorentina, Chiricheş ar putea redeveni coleg cu Ciprian Tătăruşanu. Liber de contract la final de sezon, portarul are şanse foarte mari să se alăture trupei lui Montella. Presa din Italia a scris că "Tătă" a semnat deja cu echipa la care a jucat şi Adrian Mutu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
ricco
ricco  •  24 Mai 2014, 09:41

ChirichesH... UN REBUT ce va fi dat la schimb 'LA GRAMADA' doar pentru a scapa de el... Si cind te gindesti ca ACEST REBUT e "capitanul" nationalei Romaniei .... VAI DE MAMA NOASTRA, UNDE AM AJUNS....

plischi
plischi  •  24 Mai 2014, 06:45

problemele medicale i-au determinat pe englezi sa-l includa in acest eventual schimb. s-ar putea ca schimbul sa-l avantajeze, chiriches nefiind un fotbalist de calapod britanic, unde lupta este mai importanta decat tehnica individuala, in italia lucrurile stand exact invers.

1745flo
1745flo  •  24 Mai 2014, 00:30

adica e pe faras!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează