INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Trabzonspor a demarat negocierile pentru Ianis Hagi » Cât vrea Rangers în schimbul internaționalului român

Trabzonspor a demarat negocierile pentru Ianis Hagi. Foto: Imago Images
Trabzonspor a demarat negocierile pentru Ianis Hagi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 11:14 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 11:21

Cotidianul turc Fotospor anunță că Trabzonspor a făcut primii pași pentru achiziționarea lui Ianis Hagi (24 de ani), după ce i-a fost propus de impresarul jucătorului. Rangers solicită 3,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Ianis Hagi a asistat din tribună, marți, la meciul lui Glasgow Rangers cu Eindhoven (2-2), din play-off-ul Ligii Campionilor. El n-a fost reținut de managerul Michael Beale în lotul scoțienilor pentru „dubla” manșă cu olandezii, iar în culise s-ar lucra la transferul său.

Edi Iordănescu, gata să lase acasă o vedetă a Superligii! Ce spun surse federale
EURO 2024
Edi Iordănescu, gata să lase acasă o vedetă a Superligii! Ce spun surse federale

Trabzonspor a demarat negocierile cu Rangers pentru Ianis Hagi

Potrivit cotidianului Fotospor, șefii lui Trabzonspor ar fi demarat negocierile cu scoțienii pentru achiziționarea internaționalului român, după ce „le-a fost propus de impresar”. 

Nu e clar ce sumă oferă turcii, însă „Rangers solicită 3,5 milioane de euro în schimbul jucătorului”.

Michael Beale, managerul lui Rangers: „N-am nimic cu Ianis Hagi, dar nu este la nivelul optim”

Week-endul trecut, după meciul din Cupa Ligii, cu Greenock Morton (2-1), Ianis s-a arătat afectat de faptul că Beale l-a folosit puțin în debutul acestei stagiuni. Și-a făcut publică frustrarea, dar replica tehnicianului englez a fost dură.

L-a scos din lot și apoi, la conferința de presă dinaintea întâlnirii cu Eindhoven, a punctat: „N-am nimic cu Hagi, dar nu este la nivelul optim. A stat pe bară un an și vrea să joace. Vrea să joace în fiecare săptămână. Ar trebui să vorbim mai mult despre ceea ce are nevoie Ianis pentru a reveni la nivelul pe care îl avea înainte”.

46 de minutea jucat Ianis Hagi în 2023/2024, perioadă în care Rangers a disputat 6 meciuri. A bifat 12 minute la 2-1 cu Servette Geneva, în preliminariile Ligii, și 34 de minute cu Greenok Morton, în Cupa Ligii Scoției

Alte șase posibile destinații pentru Ianis Hagi

Beale a dezvăluit că „în culise s-au întâmplat multe lucruri. Ianis și agentul lui au căutat diferite soluții. Vom vedea care este situația în cazul lui până la sfârșitul ferestrei de transferuri”. 

Trabzonspor a făcut primul pas concret, dar presa din Glasgow a oferit și alte șase posibile destinații pentru Hagi jr: Lazio, Celta, Lecce, Genk, Galatasaray și Al-Ettifaq.

Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, însă le respect, el este antrenorul echipei. Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Nu mai trebuie să demonstrez nimic.

- Ianis Hagi, mijlocaș Glasgow Rangers, după 2-1 cu Greenock Morton

VIDEO. Edward Iordănescu: „Salut revenirea lui Ianis Hagi”

Citește și:

Atacantul lui Dinamo dezvăluie pentru GSP ce pasiune rar întâlnită la fotbaliști are

Ilie Dumitrescu anunță ce va face Ianis Hagi: „Am vorbit cu Gică”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
Danni23
Danni23  •  24 August 2023, 03:44

….

Danni23
Danni23  •  24 August 2023, 03:38

Mda

Danni23
Danni23  •  24 August 2023, 03:36

Pai ce sa faca Ianis la Rangers cand nu ii se da sansa sa joace si el cateva minute si nici nu e de mirare cand are de antrenor un neica nimeni ca Beale ca nu-l cunoaste nici drq. Ianis dece era titular cu Steven Gerrad sau cu Giovanni Van Bronkhorts? Aici nu e problema lui Ianis este la antrenor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează