STRANIERI  ·  OLANDA

Tudor Băluță s-a salvat, dar nu va rămâne la ADO

Tudor Băluță
Tudor Băluță

Articol de - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 19:01

Scăpat vineri de retrogradarea în liga secundă, internaționalul român împrumutat de la Brighton spune că, deși s-a acomodat foarte bine în Olanda, se va întoarce în vară la Brighton.

Anularea sezonului a făcut și un român fericit în Eredivisie. Dacă Răzvan Marin a ratat șansa de a deveni campion cu Ajax, după anunțul KNVB de anulare a stagiunii, în schimb Tudor Băluță a evitat retrogradarea în Eerste Divisie, cu ADO Den Haag, penultima după 26 de etape, cu 19 puncte.

"Hagi și Popescu sunt zeii fotbalului"

Mijlocașul de 21 de ani le-a mărturisit batavilor că deține privilegiul de a cunoaște doi din cei mai mari fotbaliști români. "Sunt zeii fotbalului în țara mea. Am o relație foarte bună cu ei și pot oricând să-i sun ca să le cer un sfat sau ajutorul. Sunt drăguți și săritori. Eu sunt norocos să am asemenea mentori, sper să ajung să calc pe urmele lor". "Baciul" l-a crescut la școala lui de fotbal, iar "Regele" l-a debutat apoi la doar 17 ani la Viitorul.

"Aveți infrastructură mai bună"

Băluță nu va rămâne la ADO, care nu are opțiunea unui transfer definitiv, dar păstrează oricum amintiri plăcute. "M-am acomodat foarte bine aici. Totul a fost OK, băieții, angajații clubului, fanii și orașul. Am descoperit locuri frumoase în Haga, care desigur e puțin mai dezvoltat decât destule orașe din România. Aveți infrastructură mai bună, clădiri mai înalte, dar și multe palate extraordinare și muzee importante. O combinație drăgută", a declarat pentru site-ul oficial al clubului batav.

356de minute a bifat Tudor Băluță pentru ADO Den Haag în 2020, mereu titular. Ultimul a fost pe 7 martie, la 0-4 cu AZ AlkmaarDezvăluiri uluitoare despre moartea liderului Duduienilor. Fratele lui Emi Pian a spus de ce l-au ucis: 'Să audă toată lumea ce spun'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×