INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Turcii explică de ce insistă Galatasaray să-l aducă pe Mircea Lucescu: "Cu el, titlul e garantat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 16:41

Abdurrahim Albayrak, fost oficial al clubului Galatasaray, a declarat, pentru cotidianul Milliyet, că după părerea sa patronul clubului Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, nu se va opune plecării lui Mircea Lucescu şi că echipa din Istanbul va cîştiga titlul cu tehnicianul român la conducere.

"Sînt evidente performanţele lui Lucescu la Şahtior. Între el şi Ahmetov nu este o relaţie patron - antrenor. Ahmetov îi va da un răspuns pozitiv lui Lucescu. Ştiu că Lucescu vrea să revină în Turcia, pentru că Turcia este aproape de România, iar el vrea să fie aproape de ţara sa. Poate că şi războiul intern din Ucraina a accelerat această chestiune.

S-a văzut ce a reuşit Lucescu la Galatasaray în trecut, cu mijloacele pe care le-a avut atunci la dispoziţie. Indiferent ce antrenor ar fi ajuns la Galatasaray după Mancini ar fi existat controverse. Singurul nume în privinţa căruia nu sînt controverse este Lucescu. Eu sînt liniştit, pentru că Galatasaray va fi cu siguranţă campioană cu Lucescu la conducerea tehnică. În plus el nici nu ar pune probleme în privinţa bugetului. Ştie să se limiteze la ceea ce i se oferă", a spus Albayrak.

Preşedintele clubui turc, Ünal Aysal, a anunţat că antrenorul român îi va da răspunsul final în acest weekend. Galatasaray, sub conducerea lui Roberto Mancini, a încheiat sezonul trecut pe locul 2.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
leoc980
leoc980  •  15 Iunie 2014, 12:31
Postat de dreak pe 14 Iunie 2014, 20:11

Cumetre, celebrul "nea Mircea" chiar e antrenor. Ca nu poti sa spui despre o persoana ca nu este antrenor, cand are in palmares niste titluri prin campionate mult mai puternice decat al nostru. Si, mai presus de toate, are in CV si o cupa europeana. Ba pardon, poti sa sustii asta, daca esti mirositor a zer de langa cimitir si ai inhalat ceva inainte din punguta !

Dupa perioada de italienizare in care mai mult retrogradeaza(nu spune nimeni asta, e rusine, se aduce aminte doar de Brescia unde nici cu Hagi nu a fost in stare de mare lucru) revine ca bulibasa sef la echipa care viseaza porti deschise(pentru a inlesni activitatea de furat fier vechi). A mai luat si aici un titlu pe care scrie mare: SAMSUNG. Tragem linie: 2 titluri in Romania in 7 ani(aici n-am pus Corvinul) Marea lui calitate e ca stie sa-si apropie niste oameni cheie din presa care sa-i ridice ode. De exemplu Ioanitoaia ii e fin. O fi cel mai bun antrenor roman daca ne limitam la romanii bruneti(n-am voie sa zic tigani :) )

leoc980
leoc980  •  15 Iunie 2014, 12:12
Postat de dreak pe 14 Iunie 2014, 20:11

Cumetre, celebrul "nea Mircea" chiar e antrenor. Ca nu poti sa spui despre o persoana ca nu este antrenor, cand are in palmares niste titluri prin campionate mult mai puternice decat al nostru. Si, mai presus de toate, are in CV si o cupa europeana. Ba pardon, poti sa sustii asta, daca esti mirositor a zer de langa cimitir si ai inhalat ceva inainte din punguta !

Vorbesti prostii cu campionate mai puternice decat al nostru, vezi de cate ori au jucat echipele romanesti cu turci sau ucrainieni si de cate ori ne-au batut. Daca in Turcia si Ucraina stim doar pe zvonuri cum a castigat titlurile, in Romania pot sa-ti spun istoria lui nea Mucea detaliata: A inceput sa antreneze la Corvinul(echipele muncitoresti plateau cei mai multi bani atunci), apoi a facut praf Nationala(cand romanii erau campionii Europei lipseau la CM Mexic 86 pentru ca in nationala nu aveau loc stelistii), a trecut la Dinamo sa aiba securitatea in spate(nu a luat decat un titlu in 90, a reusit in schimb sa ia bataie de la 17 nentori tirana).

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  15 Iunie 2014, 00:28
Postat de lapusneanul pe 14 Iunie 2014, 17:24

oficialul turc e tare la geografie, turcia e aproape de romania, oare ucraina e departe? :)

Donetkul cam e Si din cate se vede incepe sa fie departe si de Ucraina...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează