INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii insistă: „Mircea și Răzvan Lucescu, pe lista lui Beșiktaș” » Răspuns tranșant dat de Il Luce

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 13:17

Presa turcă susține că atât Mircea Lucescu, cât și Răzvan sunt pe lista lui Beșiktaș pentru viitorul sezon.   

La aproape 74 de ani, Mircea Lucescu nu renunță. Refuză gândul retragerii. Și anunță că s-a decis. La vară, va reveni pe banca unei echipe de club.

„Vreau să preiau o formație și să rămân acolo cât de mult pot. Nu știu dacă va fi în Turcia sau în vestul Europei, nu pot să vă zic asta deocamdată”, le-a spus tehnicianul jurnaliștilor din Istanbul.

„Ce știu este că îmi doresc să continui. Am aceeași bucurie de a antrena ca în urmă cu 20 de ani”.

Întrebat dacă ar putea veni la Beșiktaș alături de Răzvan, Luce a răspuns: „Nu voi fi niciodată în același club cu fiul meu. Răzvan a creat o echipă foarte bună la PAOK, își scrie propria istorie. Nu vom antrena împreună. Zvonurile care au apărut n-au niciun strop de adevăr”.

Duminică, Răzvan Lucescu poate cuceri primul său titlu de antrenor. O victorie în deplasare, la Larisa, și PAOK e iar campioană după 34 de ani. Cu două etape înainte de finalul sezonului. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

PAOK poate bifa o performanță ISTORICĂ! Răzvan Lucescu nu uită: „Ei nu vor să fim campioni”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ucigaltoaca
ucigaltoaca  •  12 Aprilie 2019, 19:41

La varsta sa, nea Mircea trebuie sa se gandeasca si la sanatate. O echipa dintre cele mai potrivite ar fi Sassuolo, care este in vestul Europei si mai presus de toate, in Sassuolo nu exista tramvai.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Aprilie 2019, 13:59

sursele gazeei ce zic ? ca nu mai conteaza ce spun Mirce si Razvan, informatiile adevarate vine pe surse care stiu ce gandesc cu adevarat oamenii respectivi. sunt surse telepate.

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  12 Aprilie 2019, 13:24

Poate pe lista de muppets..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează