INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Ucrainenii încearcă să-l facă pe Mircea Lucescu să se răzgândească » Patronul Igor Surkis: „Mâine va veni cu avionul la noi”

Ucrainenii încearcă să-l facă pe Mircea Lucescu să se răzgândească
Ucrainenii încearcă să-l facă pe Mircea Lucescu să se răzgândească

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 21:26 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 21:34

Mircea Lucescu (74 de ani) a transmis un comunicat, publicat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, prin care anunță că renunță la colaborarea cu Dinamo Kiev.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a vorbit despre plecarea lui Lucescu pentru ua.tribuna.com.

„Lucescu e antrenorul principal al lui Dinamo. Nu vreau să discut altceva. Mâine va veni cu avionul la noi. Comunicat, ne-comunicat... Lucescu e antrenor și punct. Nici n-a venit bine și deja se vorbește de plecare. Va fi o conferință de presă, nu discut altceva. 

Avem fani inteligenți, care înțeleg că echipa progresează și arată calitate. Oricum, nu l-am luat pe Lucescu de la Șahtior, l-am adus liber de contract. Am dreptul să pun ce antrenor consider că e cel mai bun. În opinia mea, Mircea e un mare profesionist și motivator. Cei care susțin sincer echipa noastră se vor bucura de succesul lui”, a declarat Surkis.

"Aceea (n.r. comunicatul publicat de GSP azi) a fost o scrisoare privată care a ajuns în presă. Fiind îngrijorat de anumite tensiuni apărute, a trimis sâmbătă acea scrisoare clubului. A vrut să spună că dacă aduce un prejudiciu de imagine clubului nu are rost să se complice. Apoi a venit răspunsul președintelui Surkis, care i-a transmis că o mână de oameni nu poate să schimbe vectorul și că au pornit la un drum. Acest răspuns i-a dat încredere lui nea Mircea și continuă la Dinamo Kiev”
Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Mircea Lucescu, pentru spotmedia.ro

VIDEO Lucescu despre presupusele șpăgi date arbitrilor în meciurile internaționale ale anilor '80

Opinie vehementă din Ucraina: „Cum îl va privi în ochi Lucescu pe Ahmetov?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează