INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ! Ianis Hagi, transfer de senzație! Informații importante în ultimele zile ale anului

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 11:26

Ianis Hagi o va părăsi pe Fiorentina în această iarnă, nu o va face definitiv, ci probabil va fi vorba despre un împrumut, tocmai pentru a juca mai multe minute.

Pescara și Empoli sunt formațiile care și-au manifestat un interes clar pentru fotbalistul român, însă turcii anunță o nouă variantă.

Aducerea lui Fatih Terim pe banca lui Galatasaray îi facilitează drumul mijlocașului român la formația turcă.

Turcii anunță că Terim îl dorește pe Ianis Hagi sub orice formă, mai ales că mutarea i-ar încânta și pe suporterii Galatei.

Cel mai probabil Galatasaray îl va lua pe Ianis Hagi sub formă de împrumut pentru 6 luni și va propune să fie și o sumă pentru un transfer definitiv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
blocatu
blocatu  •  24 Decembrie 2017, 09:29
Postat de mioriticul pe 23 Decembrie 2017, 12:36

Inventie! Hirtie de impachetat pestele

a zis si Daum o ineptie, si toti, ca guvizii(ca tot e vorba de peste!)haaap! sa o preluati cu gura deschisa! ce doamne iarta-ma vi se pare ma asa "spiritual" la porcaria asta "cu impachetat pestele!"?? ca altceva nu mai vad scris pe aici! de ce nu hartie cu care te stergi in dosul curtii? ce *** e asa amuzant sau plin de talc la tampenia asta "hartie de impachetat pestele?!" pai daca impachetezi pestele cu ziar esti prost tare! ia naiba o hartie fara plumb pe ea, nescrisa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  24 Decembrie 2017, 09:23
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Decembrie 2017, 13:18

...ce cauta acest copil la nationala de tineret ?...ca si Fl Tanase la nationala mare ...cum sa ne calificam la mondial daca luati numai din Capitala ?...Andrei Ivan este mai bun decat tot ce are ciobanul sub 23 de ani cu Man cu tot ...

ba frate, am inteles ca suntem suporterii unor echipe, dar chiar in halu` asta?! pai facem mare pe hahaleta aia de Ivan , care nici el nu stie ce cauta in teren? o fi si ala vreun atacant si nu stiam noi! stai sa vezi cand se prind si alde Barcelona! ah stai, ca aia l-au vrut, dar n-a vrut el, de-***`, ca doar e oltean!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2017, 09:22

Succes Hagi jr!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează