INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ultimele detalii despre stranierii accidentați din Italia: veste bună pentru Mihăilă, Chiricheș mai așteaptă

Valentin Mihăilă // Foto: Imago
Valentin Mihăilă // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 19:42 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 21:01

Valentin Mihăilă, mijlocașul de 23 de ani al Parmei, a scăpat de leziunea musculară și ar putea prinde minute sâmbătă, în meciul cu Palermo. În schimb, Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei, a făcut doar fizioterapie și a mers să facă investigații după ce a acuzat probleme musculare în amicalul cu SPAL.

Doi dintre internaționalii care au ratat „dubla” cu Andorra și Belarus trec prin situații diferite în Italia. Valentin Mihăilă, care stă de două luni pe tușă, speră să fie convocat vineri de antrenorul Ballardini și să poată reintra în circuit. 

Parma are meci greu pe teren propriu cu Palermo, rivală în lupta pentru a prinde un loc în play-off. Este posibil ca Man, revenit de la națională obosit, să nu fie titularizat și de șansă să beneficieze Mihăilă. Care nu are decât 10 meciuri jucate din 30 de etape și două goluri marcate.

Familia lui Valentin Mihăilă are o echipă în liga a cincea din Dâmbovița » Buffon cu muștar și grataragiul Nelu: „De aici nu pleacă nimeni nepăcălit!”
FOTBAL LA JUDEȚ
Familia lui Valentin Mihăilă are o echipă în liga a cincea din Dâmbovița » Buffon cu muștar și grataragiul Nelu: „De aici nu pleacă nimeni nepăcălit!”

Vlad Chiricheș a forțat și iar mai stă!

În ceea ce îl privește pe Chiricheș, fundașul de 33 de ani n-a rezistat în amicalul cu SPAL decât o jumătate de repriză și a fost schimbat. Acum face fizioterapie și așteaptă să vadă ce îi vor spune examenele medicale în privința accidentării. 

Cremonese spera să-l folosească în partida cu Atalanta de sâmbătă, dar probabil că va trebui să ia din nou o pauză. El nu a prins decât 11 partide din 27 de runde din cauza deselor probleme medicale.

Pușcaș se pregătește la sală

Al treilea „tricolor” din Italia ce a ratat convocarea din cauza unei probleme la genunchi, George Pușcaș, se simte mai bine și se pregătește separat la sală, alături de ceilalți jucători accidentați de la Genoa. 

Probabil că nu va juca vineri cu Reggina, pe teren propriu, dar se speră în recuperarea lui pentru următoarea etapă.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Cîrjan lansează acuzații incendiare, după ce a refuzat convocarea: „Nu mai e naționala României, e naționala unor interese. Stoichiță decide schimbările” + Susține că a fost umilit de legenda Craiovei Maxima

Ionuț Radu, imaginea zilei pe Instagram după România - Belarus: „Arc peste timp”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează