INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Umilit în Grecia! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost demolată de o formaţie care avea un singur succes în actualul sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 19:32

Skoda Xanthi a fost umilită în această etapă de echipa care se afla pe locul 14 înaintea meciului, Panetolikos, scor 5-2. Formaţia lui Răzvan Lucescu a început bine meciul, deschizînd scorul în minutul 4. 

Lisgaras a marcat pentru Xanthi, însă pînă în minutul 45 s-a făcut 2-1 în favoarea gazdelor, graţie unei duble a lui Villafanez. Totuşi, la pauză s-a intrat la egalitate, 2-2, Lucero reuşind să înscrie în prelungirile primei reprize.

A doua repriză a fost un eşec total pentru Skoda. Edjenguele, Martinez şi Kappel au marcat pentru Panetolikos, stabilind scorul final şi totodată cea mai grea înfrîngere a lui Xanthi în acest sezon.

În urma acestui rezultat Skota cade pe locul 13, avînd 9 puncte, în timp ce Panetolikos a urcat pe locul 8, cu 10 puncte, fiind la egalitate cu alte 4 formaţii, Panathinaikos, Giannina, Platanias şi Heraklion.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
spivak
spivak  •  03 Noiembrie 2014, 10:42

Muce, Muce, de ce n-ai stat la locul tău? Nu era mai bine când cumpărai prosoape şi hârtie igienică pentru băieţi la Rapid?

dubluv
dubluv  •  03 Noiembrie 2014, 09:36
Postat de buratinos pe 03 Noiembrie 2014, 02:12

Eu totusi nu inteleg cum baiatul asta inca isi gaseste contracte, caci saracul nu este capabil de loc pentru asta meserie, cred ca are destui bani si el si tat'su, porneste nea' un 'biznis' ceva si lasa-l draq de fotbal.

pai deocamdata il mai ajuta cv-ul: are sfert de europa league si a fost selectioner al Romaniei, chit ca a fost unul din cei mai slabi din istorie. Si apoi... nici echipele care il cauta nu sunt vreun AC Milan.

encipi
encipi  •  03 Noiembrie 2014, 08:35

Acesta este un nou caz ..mult mai celebru decat cuplul Cruyff senior si junioru, care tot juca pe la echipe tari doar pt ca era fiul lui Johan Cruyff, a ajuns la un moment dat la Manchester tin minte. Totusi, cuplul Lucescu este net superior. Sa fi atat de incompetent incat sa fi dat afara de la arabi, locul unde pana si Sichitiu a avut performante, sa fi atat de incompetent sa duci nationala pe locul 57 in lume, sa fi atat de incompetent sa crezi ca Apostol si Florescu erau jucatori de nationala, si totusi..sa gasesti in continuare contracte...spune multe.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează