INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Un fost antrenor al Stelei revine la echipa la care a cunoscut cele mai mari succese! A preluat o echipă importantă

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2015 18:26

Ronny Levy, fost antrenor al Stelei şi al celor de la Urziceni, a fost numit tehnician al celor de la Maccabi Haifa.

Începînd cu noul sezon, Levy se va întoarce la Maccabi Haifa, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2003-2008 şi alături de care a cucerit trei titluri de campion, în sezoanele 2003–2004, 2004–2005, 2005–2006.

Preşedintele Jacob Shachar a anunţat în urmă cu puţin timp numirea lui Levy, care are ca obiectiv oprirea dominaţiei celor de la Maccabi Tel-Aviv, echipă care a cîştigat campionatul în ultimii trei ani.

Maccabi Haifa se află pe locul patru, cu două etape înainte de final şi este condusă în prezent de Marco Balbul. Acesta a preluat echipa într-o situaţie dificilă, după ce, cu Aleksandar Stanojevici, Maccabi se afla în pericol să retrogradeze.

De-a lungul carierei, Levy a mai antrenat pe Maccabi Petah Tikva, Unirea Urziceni, Beitar Ierusalim, Steaua, Anorthosis Famagusta. Ultima echipă pe care a pregătit-o este Maccabi Netanya, pe care a salvat-o de la retrogradare, deși nimeni nu-i dădea șanse. Levy a obținut salvarea cu mult înainte de play out.

La Steaua, Levy a stat pe bancă în 14 meciuri, în 2011, şi a cîştigat cinci meciuri şi a pierdut patru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează