INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

Un fost fotbalist al Stelei, îndemnat de Szukala să semneze cu noua echipă: "Sfatul lui a fost suficient, am respins celelalte oferte"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 18:28

După trei ani și jumătate petrecuți la Steaua, Cornel Râpă a semnat cu gruparea poloneză Pogon și susține că decizia sa a fost influențată și de sfaturile primite din partea lui Lukasz Szukala.

Râpă (26 de ani) a rămas liber de contract la finalul acestui sezon și a semnat o înțelegere valabilă pe trei ani de zile cu polonezii.

"În România, nu există vreo echipă mai bună decât Steaua. Am dorit o nouă provocare, mi-am rezolvat problemele cu Steaua şi sunt fericit că am venit la Pogon.  Este un campionat foarte puternic, mai ales că am fost coleg cu un jucător polonez, Lukasz Szukala, care mi-a spus nişte cuvinte foarte frumoase despre campionatul din Polonia.

Sfatul lui Szukala mi-a fost suficient, am decis să resping celelate propuneri şi să semnez cu Pogon", a declarat fundașul pentru site-ul oficial al lui Pogon. 

Pogon ocupă în acest moment locul 12 în campionatul din Polonia, cu 9 puncte după 9 etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
spion_kop
spion_kop  •  20 Septembrie 2016, 20:51
Postat de antalmihai pe 20 Septembrie 2016, 19:51

asa ca si curiozitate,ai avut macar o oferta din liga 1? nu cred...

crezi tu ?! eu stiu cel putin 2 echipe care i-au oferit contract la nivelul Ligii 1 in Romania, probabil a ales Polonia fiindca aia sunt stabil financiar, cel putin ...

antalmihai
antalmihai  •  20 Septembrie 2016, 19:51

asa ca si curiozitate,ai avut macar o oferta din liga 1? nu cred...

nune
nune  •  20 Septembrie 2016, 19:47
Postat de ovasim pe 20 Septembrie 2016, 19:34

E imp ca joci nu contează unde iar dacă tu vezi asta un pas înainte în carieră te cam păcălești, stai să vedem cum reușești cu limba (e numai a 3 -a cea mai grea limbă de pe mapamond)eu o aud zilnic unde sunt și mi se pare imposibilă și imposibil de învățat....convinge-te singur și apoi vb cu Szukala să te învețe

Si asa aici nu auzea nimic din ce i se spunea. :D Iar de "gratulat", o poate face in romana (a 3-a limba ca juice in privinta gratularii)... ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează