INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

Un fost fotbalist al Stelei, surprins de înfrângerea din Europa League » Concluzia referitoare la perioada de transferuri: "Asta e problema la Steaua"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 10:47

Cristi Tănase s-a declarat surprins de faptul că Steaua a fost învinsă în primul meci din grupele Europa League, 0-2 la Osmanlispor și este de părere că roș-albaștrii vor avea probleme în a-i înlocui pe Stanciu și Chipciu.

"Știam că cei de la Osmanli au jucători foarte buni, echipă pe măsură și mi-era teamă, dar nu mă gândeam că o să piardă Steaua. Este limpede că roș-albaștrii au un program greu, dar dacă vor câștiga cu Villarreal se vor califica.

E foarte greu să înlocuiești jucătorii care au plecat. Au plecat jucători foarte buni care au demonstrat la Steaua, cum sunt Chipciu și Stanciu. Sper însă ca pe viitor cei aduși să dea randamentul scontat. Problema este că la Steaua nimeni nu-ți dă timp. Trebuie să faci cât mai bine și cât mai repede", a spus fotbalistul lui Karabukspor la Digi Sport.

Cristi Tănase a reușit un gol spectaculos în meciul câștigat de Karabukspor în fața celor de la Antalyaspor, sco 3-2 (detalii și video AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Septembrie 2016, 15:35
Postat de khal_37 pe 17 Septembrie 2016, 11:48

In banda stanga Tanase este peste Maxim si mai eficient decat Stancu in acea pozitie.

Fugi de aici. ....Tanase cat a stat la Steaua nu a crescut deloc, Stanciu a crescut enorm...Tanase are doar faza aia in care isi da mingea in fata si fuge dupa ea...in rest, un pic de dribling dar foarte limitat. Stanciu are potential de crestere încă. ...

ortega
ortega  •  17 Septembrie 2016, 15:34

Inteligentul Tase ... moaca exprimă *** la prima vedere , dacă-și deschide gura , îți dai seama că e Neanderthal ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

new_philips
new_philips  •  17 Septembrie 2016, 12:00

sa castige cu Villareal?! Voi sunteti plecati...!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează