INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Un fost goalkeeper al Fiorentinei îl apără pe Ciprian: ”Nu trageți în Tătă!”

Tătărușanu n-a primit gol în acest campionat în jumătate din cele 16 partide apărate la Fiorentina
Tătărușanu n-a primit gol în acest campionat în jumătate din cele 16 partide apărate la Fiorentina

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

Gianmatteo Mareggini, 48 de ani, spune că Tătărușanu este de mare încredere: "O să rămînem o echipă provincială dacă judecăm mereu portarii după un meci cu Juventus”.

Tătărușanu a greșit în eșecul cu Juventus (1-3), dar un fost portar al Fiorentinei susține că acest joc nu e relevant pentru valoarea românului.

"A avut o prestație negativă, dar dacă vom continua să judecăm portarii, sau în general jucătorii, doar pentru că gafează tocmai cu Juve, vom rămîne o echipă provincială. Trebuie să privim evoluțiile lui pe termen lung, iar Tătă e un goalkeeper de mare încredere. Altfel, să ne amintim de erorile iertate lui Neto", a explicat Gianmatteo Mareggini.

Colegul lui Lăcătuș din sezonul 1990-1991 nu-i scuză însă ezitările din acel meci: "N-ai voie să fii surprins, cum a pățit la lobul lui Cuadrado. La golul doi, a greșit ieșirea joasă, plonjînd contrar de cum trebuia. Dac-ar fi intuit mai repede pasa filtrantă, ar fi ajuns mai înainte în duelul cu Dybala".

Și fanii îl susțin

Majoritatea suporterilor Viola au încredere în român. În sondajul făcut de firenzeviola.it, 50% vor ca "Tătărușanu să rămînă titular", 38% "să se caute un alt portar", iar 11% susțin că "e timpul să se mizeze pe rezerva Sepe".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează