INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACORD

Răducioiu semnează: "Avem o înțelegere" » Când se oficializează mutarea

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 17:10

Florin Răducioiu (48 de ani) a jucat pentru AC Milan în perioada 1993-1994 și a rămas în relații bune cu rossonerii, deși a jucat doar în șapte partide.

Fostul atacant român, care și-a luat între timp licența de antrenor, urmează să semneze cu AC Milan pentru a ocupa un post în departamentul de scouting al clubului.

”M-am întâlnit cu Maldini, cu Leonardo, directorul sportiv, am vorbit cu ei şi avem o înţelegere. Este ok, chiar dacă nu e exact ce vreau eu. Mi se dă posibilitatea, la un club care m-a făcut celebru, să lucrez. Am câştigat multe acolo, prestigiu, bani. Sunt foarte apreciat, chiar dacă am jucat puţin.

Asta mă bucură foarte mult, abia aştept să mă întorc acolo, la început de ianuarie. Voi vorbi cu ei să văd ce pot să fac şi eu pentru echipa a doua, pentru Primavera. Este vorba despre departamentul de scouting, să merg, să văd jucători, să-i analizez, în funcţie de cerinţele clubului”, a spus Răducioiu, la TV Telekom Sport.

raducioiu
Răducioiu în tricoul lui AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează