INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Un tânăr mijlocaș român face senzație în Anglia » A marcat în victoria echipei sale în fața lui Arsenal

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2017 11:16

Mijlocașul Mihai Dobre a marcat în victoria 2-1 obținută de echipa de tineret a lui Bournemouth în fața juniorilor lui Arsenal, pentru care a evoluat timp de o repriză și Vlad Dragomir.

Mihai Dobre s-a alăturat "cireșelor" de la Bournemouth în septembrie anul trecut, iar de atunci face senzație la echipa de tineret. Joacă meci de meci și înscrie pe bandă rulantă, fiind unul dintre cei mai apreciați tineri din echipă.

La cei 19 ani neîmpliniți, atacantul a fost convocat și la naționala U21 a României și speră ca în cel mai scurt timp să prindă și debutul oficial în Premier League. În acel moment, viața i s-ar schimba radical, urmând să încaseze lunar câte 15.000 de lire!

- Mihai, cât de mult s-a schimbat viața ta?
- Radical! Mi-am schimbat mediul și m-am acomodat aici, în Anglia, am cunoscut persoane cu o altă gândire față de a noastră. Am cunoscut un alt nivel din punct de vedere fotbalistic. Mă simt excelent și sunt foarte fericit.
- Care sunt diferențele majore față de ce există în România în materie de fotbal?
- De la viteză, forță și implicarea în joc a fotbaliștilor, până la condițiile pe care clubul le oferă. Diferențe de pregătire, antrenamente, absolut tot. Ceea ce facem aici diferă de ce făceam în România. Până la urmă, e un lucru normal pentru că dacă aici nu ești superpregătit nu ai nicio șansă. N-ai cum să crești dacă nu tragi de tine și nu dai 200 la sută.
- Te-ai obișnuit cu viața de acolo?
- Colegii au fost cei care m-au ajutat să mă integrez repede și asta a contat pentru mine. Petrecând foarte mult timp alături de ei am ajuns să îmi fac și prieteni noi și, sincer să fiu, deja mă simt ca acasă!
- Londra nu e un oraș prea tentant pentru un fotbalist tânăr ca tine?
- Locuiesc în Bournemouth, la două ore distanță de Londra. Nu prea mă duc în Londra, aici am tot ce-mi trebuie, găsesc orice.
- Ai simțit că ești tratat altfel, mai ales că vii din România?
- Sunt tratat normal, ca toată lumea, și sunt apreciat pentru munca pe care o depun.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 11:17

Bine, Mihai. Cu aceasta atitudine poti deveni intr-un an-doi remarcat de un club important din Anglia. Sa te tina fizicul si psihicul!

138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Iulie 2017, 14:58

Si in titlu de ce nu spuneti ca a marcat in meciul de juniori. scrieti mare in victoria cu Arsenal.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  09 Iulie 2017, 12:29

Bravo. În sfârșit un fotbalist care nu se miorlăie cu scuze puerile că ar fi marginalizat sau că are Bau Baul străin ceva cu el. Bravo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează