INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

Va continua sau nu Gabi Tamaș la Hapoel Haifa? Astăzi a avut loc o întâlnire de gradul 0 între el și patronul echipei

Yoav Katz și Gabi Tamaș în momentul în care fundașul a semnat prelungirea contractului
Yoav Katz și Gabi Tamaș în momentul în care fundașul a semnat prelungirea contractului

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 10:53

Patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz, venit special în cantonamentul echipei de la Buftea pentru Gabi Tamaș a respirat adânc după ce l-a convins pe fundaș să semneze pentru încă un an, dar nu și-a închipuit că peste câteva zile jucătorul român o va comite din nou.

UPDATE 13:00

Gabi Tamaș a fost alături de Anamaria Prodan, impresarul său, la negocieri cu Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa. Formația israeliană a anunțat că în câteva zile va oferi o reacție oficială cu privire la acest subiect.

știrea inițială

Va continua sau nu?

Nimeni nu are răspuns sigur la ora asta. Aseară a avut loc o ședință între patron și staff-ul tehnic și administrativ unde s-a discutat despre viitorul jucătorului. Părerile sunt împărțite, unii cer să fie dat afară, alții spun că e o piesă importantă și ar mai trebui iertat o dată.

Astăzi, urmează ca Tamaș să vină în cantonament și să aibă o discuție hotărâtoare cu conducerea. Cine-l cunoaște pe patronul echipei știe că el nu ia decizii imediate, ci le cântărește bine. Tamaș va trebui să-i explice patronului ce a făcut în urmă cu două nopți când a lipsit de la hotel, iar a doua zi n-a fost prezent la antrenament.

Primul semn dacă va fi sau nu iertat e reprezentat de meciul de diseară cu Rapid. Dacă va juca, e clar că va continua în Israel la Hapoel Haifa. Cele două echipe se întâlnesc într-o partidă amicală, de la ora 18:00, în care giuleștenii își vor prezenta lotul pentru Liga 2.

„Situația e delicată, totul e posibil. Trebuie să analizăm foarte bine cazul și să știm exact ce s-a întâmplat. La urma urmei, Tamaș e jucător, nu e în staff-ul administrativ. Va conta foarte mult cuvântul antrenorului Haim Silva. Nu ne grabim nicăieri în ceea ce-l privește pe Tamaș” Yoav Katz, patron Hapoel Haifa

a fost în arest

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI). 

Citește și:

EXCLUSIV UPDATE Dat dispărut de Hapoel, Gabi Tamaș a dat primul semn de viață: „Spuneți-i soției că sunt bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
markksson
markksson  •  22 Iulie 2019, 14:58

In mod normal, lui Tamas i s-a terminat ata. Hapoel nu e asociatie caritabila.

mrtweaks
mrtweaks  •  22 Iulie 2019, 13:19

Tamas ar trebui sa se gandeasca de doua ori la cum se comporta, daca nu pentru el, macar pentru acest nene. Altii l-au dat afara ca pe o masea stricata. Yoav Katz vad ca are rabdare si se implica pentru el (naiba stie ce vede la Tamas), ar trebui sa ii rasplateasca grija si efortul cu aceeasi implicare, nu sa o arda ca un copil rebel pe care si-asa il scapa "tati" de orice. Oare Tamas nu s-a saturat sa dea din lac in put si la varsta asta?

mosierul
mosierul  •  22 Iulie 2019, 12:38

...poate dacă își va deschide ăla , o crama langa stadion...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează