INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO Valentin Mihăilă, blocat de Parma? „Ar fi fundamental pentru sezonul viitor în Serie B”

Valentin Mihăilă, foto: Imago
Valentin Mihăilă, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 12:40 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 13:00

Autor al unui gol cu Crotone, Valentin Mihăilă a fost ales cel mai bun de la gazde în Gazzetta di Parma: ”Nu-i mereu lucid, nici foarte tehnic, dar dă totul în teren și are foame de rezultate”

Parma riscă să termine chiar ultima acest campionat de coșmar, după ce-a fost bătută și de „lanterna roșie" Crotone, repetând dezastrul de la Cagliari (3-4). Sâmbătă, s-au inversat rolurile românilor. A ieșit în evidență Valentin Mihăilă, revenit între titulari după problemele musculare. Chiar a și marcat, egalând doar efemer la trei, cu a treilea său gol din Serie A.

„Ar fi de pariat pe Valentin Mihăilă în lupta pentru promovare”

Fostul oltean, integralist, a primit 7 în Gazzetta dello Sport: „A fugit val-vârtej, s-a luptat, a ajutat, a reușit și golul de 3-3. A fost mereu vivace". Doar Cornelius a luat acceași notă de la învinși în cotidianul roz.

 Ziarul local, Gazzetta di Parma, i-a analizat prestația în perspectiva retrogradării, vâzându-l cel mai bun „cruciat" (nota 6): „Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii, înscrie un gol frumos. Să-l poți păstra va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A".

"E prea multă fragilitate. Nu avem lideri, nu există personalitate, doar tineri de perspectivă. Rezultatele sunt nemiloase și țin de lipsa de experiență, iar eu nu pot antrena așa ceva"
- Roberto D'Aversa, antrenor Parma

Mai joacă Dennis Man în acest sezon de Serie A?

În locul lui, a ajuns pe tușă Dennis Man, în pericol să nu mai joace până la finele stagiunii! Fostul FCSB-ist are leziune la flexorii coapsei stângi, suferită în urma unui sprint în careul advers în minutul 18. 

„Așa merg lucrurile anul ăsta! Îi lipsea și lui doar un frumos sejur la infirmerie și a luat repede biletul de trimitere", a comentat amar GdP. Totuși, Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6: „A avut o încercare de a amenința poarta, dar s-a accidentat, fiind schimbat cu Gervinho". Va mai juca în gialloblu atacantul cumpărat cu 11 milioane de euro? z

12meciuri a ratat Man la FCSB după precedenta ruptură musculară, suferită la sfârșitul lui iulie 2019, revenind pe 22 septembrie. A avut și COVID-19 în toamna trecută

Citește și alte știri despre Man și Mihăilă: 

Notele lui Mihăilă după „thriller-ul” Parmei + anunț îngrijorător: Man, OUT până la finalul sezonului?!

Antrenorul lui Man și Mihăilă: „Rezultatele sunt nemiloase! Să vedem cine mai rămâne”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
raikkonen79
raikkonen79  •  26 Aprilie 2021, 00:13
Postat de observator_federal pe 25 Aprilie 2021, 20:03

Ofertele favorabile jucătorului nu contează? Sau crezi că în astfel de situații Parma nu va proceda la mărirea salariului? La Fcsb cum e?

Marire salariala la trecerea din A in B! De unde va aduna, bai frate?!

raikkonen79
raikkonen79  •  26 Aprilie 2021, 00:10
Postat de observator_federal pe 25 Aprilie 2021, 20:03

Ofertele favorabile jucătorului nu contează? Sau crezi că în astfel de situații Parma nu va proceda la mărirea salariului? La Fcsb cum e?

Nu vad legatura cu fcsb. Presupun ca la csu se maresc salariile la 6 luni dupa ce au semnat. Evident ca nu conteaza ofertele favorabile jucatorului, atata timp cat nu sunt favorabile clubului. Ma rog.....sa vina ele, ofertele....

pitea1982
pitea1982  •  25 Aprilie 2021, 21:11
Postat de fairplayromania pe 25 Aprilie 2021, 18:04

Trebuie sa fi un incult fotbalistic dacă compari pe Man cu Mihăilă. Mihăilă e fotbalist de clasă, Man e balerin si face piruete, Mihăilă a fost transferat la Parma, Man e dat cu imprumut la Parma. Dacă nu credeţi comparaţi ultimele partide ale celor doi . Caseta tehnică publicată chiar de gsp, culmea, puteau să o modifice si ei...:)

Hahaha se vede ca esti incult!! Cum sa-l compari pe Man cu Mihaila? Mihaila este un Banel Nicolita putin, dar foarte putin mai tehnic. Esti un pacalici oltean hahaha

Vezi toate comentariile (15)
Comentează