INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Valentin Mihăilă, criticat pentru repriza slabă de la Bologna: „Sprinturi în gol”

Valentin Mihăilă // Foto:Getty Images
Valentin Mihăilă // Foto:Getty Images

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2022 12:49 / Actualizat luni, 21 martie 2022 14:44

Valentin Mihăilă (22 de ani), intrat după pauză la Atalanta, la meciul cu Bologna, scor 1-0, însă n-a corespuns așteptărilor. „Nu s-a descurcat cu mult mai bine decât Pessina, aproape că nu se vede”, l-a caracterizat Eurosport.it.

Într-o etapă în care doar Răzvan Marin a fost titular și a jucat mai mult dintre românii din Serie A, Valentin Mihăilă avea ocazia să se remarce. Extrema împrumutată de la Parma a prins duminică seară cele mai multe minute în teren de când a venit la Bergamo, antrenorul Gian Piero Gasperini hotărând să-l introducă la 0-0, după pauză, pe „Renato dall'Ara”.

Note între 5 și 6 pentru Mihăilă

45 de minute a avut la dispoziție fostul oltean împotriva Bolognei să demonstreze că merită o atenție mai generoasă și n-a profitat. L-a înlocuit pe Matteo Pessina, folosit de oaspeți în linia de doi din spatele vârfului Muriel, și n-a corespuns, dovadă și notele primite în presa italiană. „Sprinturi cu repetiție, dar toate în gol”, l-a criticat Gazzetta dello Sport, unde a luat nota 5,5.

Presa italiană îl critică pe Mihăilă: „Nu i-a priit dulcele”

Mai severe în aprecieri au fost Eurosport, „nu s-a descurcat cu mult mai bine decât Pessina, aproape că nu s-a văzut", și agenția Tuttomercatoweb.it, „prestația sa nu a îmbunătățit propulsia ofensivă a echipei”, ambele surse acordându-i 5. 

Doar Corriere di Bergamo a părut mai indulgent, punctând însă și pe singura ocazie avută și irosită de Mihăilă: „Lumini și umbre, face bine un lucru, după care greșește imediat în faza succesivă. Koopmeiners i-a dăruit o «ciocolățică» doar de aruncat în poartă, dar lui nu i-a căzut bine dulcele. Nota 6”.

2goluri și un assist a reușit Mihăilă în cele 13 evoluții la Parma în Serie B din prima parte a sezonului, de zece ori fiind titular

6 pe bară, 6 în teren

Internaționalul român, convocat la lot pentru amicalele cu Grecia și Israel, nu are nicio realizare în cele șase meciuri disputate pentru nerazzurri. Patru în Serie A, cu 72 de minute adunate în total, majoritatea pe final, plus o jumătate de oră din două apariții în Europa League, în care Atalanta a ajuns în „sferturi”. Iar în șase partide a fost rezervă neutilizată.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Moruțan, pus în paralel cu Maxim în Turcia: „Primul, un dezastru, luat pe mulți bani. Al doilea, venit gratis, face minuni”

Lucescu Jr., omul zilei în Grecia după succesul cu AEK Atena: „Efectul-Răzvan e de studiat la un seminar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  21 Martie 2022, 20:47

E foarte greu sa te impui ca...rezerva!Una la mâna!Doi la mâna,a luat 6 la Atalanta de pe locul 5 in...serie A și nu la Parma-pe locul 10 in...serie B!

sibelius
sibelius  •  21 Martie 2022, 20:13
Postat de dora pe 21 Martie 2022, 19:34

Băiatul ăsta nu are nicio treaba cu Serie A!

Si-au dat seama repede cei de la Atalanta ca nu e de nivelul echipei asa ca-l folosesc in asa fel incat sa nu fie obligati sa activeze clauza de cumparare.

dora
dora  •  21 Martie 2022, 19:34

Băiatul ăsta nu are nicio treaba cu Serie A!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close