INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

VIDEO Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în primul amical al verii la Parma, după încheierea împrumutului la Atalanta

Valentin Mihăilă, Foto: Imago Images
Valentin Mihăilă, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 11:06 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 11:22

Valentin Mihăilă (22 de ani), revenit după împrumutul la Atalanta, a fost titular în primul meci amical al verii pentru Parma, scor 1-1 cu Sampdoria.

Fostul internațional de tineret a prins 45 de minute în meciul Parma – Sampdoria, 1-1, lăsându-i locul la pauză unui alt jucător tânăr, Adrian Benedyczak (21 de ani).

Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în primul amical al verii la Parma

Mihăilă a fost utilizat în banda stângă într-un sistem 4-2-3-1. Fostul jucător al Craiovei a fost notat cu 6 de ParmaLive, care i-a caracterizat prestația: „Multă efervescență pentru mijlocașul român, care a ieșit de multe ori în evidență, chiar dacă nu a făcut întotdeauna alegerea corectă între șut sau centrare. S-a mișcat foarte bine atâta timp cât a avut suflu, în ciuda faptului că abia a început pregătirile cu echipa, după împrumut”.

Cum s-a descurcat Valentin Mihăilă în primul amical al verii la Parma, după încheierea împrumutului la Atalanta
Valentin Mihăilă a fost titular în primul meci amical al verii pentru Parma, Foto: Imago Images

Croatul Stanko Juric a deschis scorul pentru Parma, în minutul 34, cu un șut la colțul lung, din interiorul careului. Sampdoria a egalat imediat după pauză prin francezul Mehdi Leris, care a stabilit totodată și rezultatul final, în urma golului din minutul 51.

Dennis Man (23 de ani) se reface după o accidentare și nu a fost inclus în lotul Parmei. Internaționalul român s-a accidentat la un antrenament de dinaintea partidei cu Perugia, scor 1-2, din etapa #36.

Parma (4-2-3-1): Chichizola - Delprato, Romagnoli, Valenti, Oosterwolde - Estevez, Juric - Sits, Vazquez, Mihăilă - Inglese
Rezerve: Colombi, Corvi, Dierckx, Buayi-Kiala, Camara, Circati, Benedyczak, Coulibaly, Sohm, Tutino, Marconi, Zagaritis, Osorio, Bonny
Antrenor: Fabio Pecchia

VIDEO. Rezumatul meciului Sampdoria-Parma (1-1)

Ce se va schimba pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma

Dennis Man (23 ani) și Valentin Mihăilă (22 ani), extremele române de la Parma, vor avea un rol important în mandatul lui Fabio Pecchia (48 ani) și vor fi implicați mai mult în jocul „cruciaților”. Nu vor pleca decât dacă apar oferte de nerefuzat

Parma a fost departe să își atingă obiectivul în sezonul trecut, însă nu mai vrea să rateze și la anul calificarea în play-off și posibila revenire în Serie A. Noul antrenor Fabio Pecchia are planuri mari cu cei doi români, pe care încearcă să îi schimbe și să îi pună mai mult în valoare.

Man și Mihăilă vor avea roluri fundamentale în sistemul gândit și vor primi credit mai mult. Lui Pecchia îi place să folosească doi mijlocași de bandă cu un front larg de acțiune și un trequartista în spatele vârfului, într-un 4-2-3-1 ce se transformă în tranziția activă în 4-2-4 sau 4-1-1-4, în care extremele trebuie să facă mare risipă de efort. Și au și calități pentru misiunea pregătită”, dezvăluie presa italiană, făcând avanpreniera sezonului viitor.

Citește și:

Tătărușanu a fost titular în victoria lui AC Milan cu Koln

Barcelona nu se oprește nici după aducerea lui Lewandowski » Negociază transferurile a încă 2 fotbaliști

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
stargate
stargate  •  17 Iulie 2022, 13:22
Postat de AlessandroNesta pe 17 Iulie 2022, 12:59

E clar ca nu te uiti la fotbal inseamna. Mihaila are nativ una dintre cele mai bune viteze si forte de patrundere dintre jucatorii legitimati in serie A si B. Problema lui e ca atunci cand are mingea ia decizii gresite (suteaza cand trebuie sa paseze, paseaza cand trebuie sa suteze, etc). Daca invata sa fie combinativ si sa faca alegeri corecte atunci cand e in posesie, poate fi un jucator foarte util.

Ha ha ha cred ca ești tatăl sau varul lui Mihăilă asta de îl lauzi atât. Care viteze care tehnica e un jucător slab spre foarte slab și cred ca asta este ultimul sezon în Italia nu a rupt gura târgului la noi dar în Italia.. PS. Ai schimbat numele de utilizator Observatorule

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  17 Iulie 2022, 13:01
Postat de vasileroaita pe 17 Iulie 2022, 12:47

Pune-l si pe Man, nu-ti fie lene.

Man s-a maturizat foarte mult in joc sezonul trecut. Fiind obligat sa acopere toata banda stanga a invatat sa se si apere si sa se sacrifice pentru echipa. Sunt sanse ca de sezonul asta sa revina pe pozitia lui de winger dreapta si daca se va intampla asa, sunt sigur ca va avea un sezon de exceptie si ii va duce pe Parma in A. Din punct de vedere tehnic este peste media jucatorilor din serie B, nu degeaba are constant oferte.

1.fcu
1.fcu  •  17 Iulie 2022, 13:00

Necdoare n dos

Vezi toate comentariile (6)
Comentează