INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Veste bună pentru Ciprian Tătăruşanu! Vicenzo Montella: "Poate fi titular chiar de acum"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 19:03

După ce Fiorentina a anunţat că portarul Norberto Neto nu îşi va prelungi contractul care expiră în vară, iar Ciprian Tătăruşanu are şanse să devină titular chiar din acest retur.

"Tătăruşanu este un portar foarte bun şi poate deveni titular chiar de acum. Acum trebuie să mă gîndesc la soluţii şi să văd ce portar folosesc. Nu mă aşteptam ca Neto să decidă aşa repede că nu va continua la echipă şi mă gîndesc foarte serios dacă să-l trec pe banca de rezerve.

Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru Fiorentina. Neto mi-a zis că acceptă orice. Noi va trebui să cumpărăm un portar şi ar fi bine să îl transferăm din această iarnă, ca să se acomodeze cu echipa", a spus Vicenzo Montella, antrenorul celor de la Fiorentina, potrivit Mediafax.

Citeşte şi ce a spus Montella despre Adi Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2015, 02:25

...e clar ....Tatarusinea sta pe banca ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează