INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vestea așteptată de Chipciu » Va fi cumpărat cu două milioane de euro DEFINITIV!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 10:17

Alexandru Chipciu (29 de ani/mijlocaș) e împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga, iar în vara următoare ar putea deveni definitiv jucătorul cehilor.

Conform publicației Het Laatste Nieuws, Sparta Praga vrea să achite clauza de cumpărare fixată la două milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Chipciu, care mai are contract cu Anderlecht până în 2020.

Chipciu s-a integrat foarte bine la Sparta Praga, mai ales că acolo e ajutat de alți trei români: Florin Niță, Nicoale Stanciu și Bogdan Vătăjelu.

Alex Chipciu a ajuns la Anderlecht în iulie 2016 de la FCSB. Belgienii au plătit 3.5 milioane de euro în schimbul mijlocașului, cu tot cu bonusuri. La Sparta Praga a ajuns în luna iulie a acestui an.

1 gol a marcat Chipciu în 16 meciuri jucate în acest sezon pentru Sparta Praga

Citește și: Ionuț Radu e viitorul star din Serie A » Fostul impresar al lui Aubameyang: "Absolut da, acolo e viitorul său"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
mountytoma
mountytoma  •  23 Noiembrie 2018, 17:12

Oare cui a platit Chipciu doua milioane de euro ca sa fie cumparat definitiv? Rar am vazut un jucator mai egoist ca asta! La valoarea lui, cred ca in Malta sau San Marino s-ar incadra perfect. In Luxemburg in nici un caz! Sa-i intrebe pe aia de la sri Cluj...

bridges
bridges  •  23 Noiembrie 2018, 11:00

Eu in locul lui de acolo m-as si retrage. Praga e un oras de vis, daca e multumit cu banii inseamna ca toate-s bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează