INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Vestea primită de Tătărușanu după derby-ul pierdut cu Inter » Ce se va întâmpla cu el la următoarele meciuri

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 19:12 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 19:55

Revenirea lui Mike Maignan (27 de ani) între buturile lui Milan se amână din nou. Absent din septembrie, când s-a accidentat la naționala Franței, suferind o leziune la mușchiul geamăn medial al pulpei stângi, portarul de 27 de ani trebuia să redevină titular marțea viitoare, cu Tottenham, în turul „optimilor” Ligii. 

Anunțul președintelui clubului a fost prea optimist, astfel că s-a dat un nou termen pentru recuperarea totală, pe 8 martie, la returul cu Spurs, de la Londra. În aceste condiții, Ciprian Tătărușanu va mai evolua în minimum cinci partide ale rossonerilor: cu Torino, Monza, Atalanta și Fiorentina, în campionat, plus duelul cu Tottenham pe San Siro. Și portarul Lloris va lipsi la Spurs, trebuind să se opereze la genunchi.

Tătărușanu, certat de jumătate de echipă!

Tătărușanu (36 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui AC Milan în derby-ul cu Inter (0-1), dar mai mulți coechipieri tot au avut ceva să-i reproșeze după o ieșire din poartă la o acțiune nerazzurra.

Nu mai puțin de 6 rossoneri i-au reproșat, prin gesturi, modul în care a gestionat o minge și l-au certat pe Tătă în minutul 80 la un corner acordat nerazzurrilor. 

Saelemaekers, Kjær, Krunici, Thiaw, Theo Hernandez și Tonali se văd dând din mâini într-un cadru susrprins de DAZN în care doar Kalululu e pasiv, în spatele lui Gosens, episodul devenind viral pe net.

Vestea primită de Tătărușanu după derby-ul pierdut cu Inter » Ce se va întâmpla cu el la următoarele meciuri

Citește și alte știri despre stranieri:

Antrenorul român la un pas de tragedie: „M-au sunat să vin în Siria cu două zile înainte de cutremure. Poate că acum eram și eu prins sub dărâmături”

Alex Maxim, din nou în Germania? » Fanii lui Stuttgart îl vor înapoi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
DMA87
DMA87  •  08 Februarie 2023, 21:45

E rost de băgat la pariuri pe goluri marcate. Vorba aceea: sunt bani pe jos... :))

VanBasten
VanBasten  •  08 Februarie 2023, 20:09

5 meciuri, 20 de goluri

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Februarie 2023, 20:04

...nu ne intereseaza de acest portar care ne a mancat meciul cu Albania ...ce sunt suparati italienii pe el ...dar noi romanii suntem de zece ori mai suparati ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează