INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Vești bune! Unul dintre tricolorii accidentați cu Kazahstan a revenit mai devreme la antrenamente

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 10:48

Accidentat în meciul din Kazahstan (0-0), din preliminariile Campionatului Mondial, Alex Chipciu a revenit la antrenamentele cu echipa de club, deși anunță că nu este 100% recuperat.

Mijlocașul lui Anderlecht a suferit o ruptură musculară la meciul cu kazahii și s-a preconizat că va necesita aproximativ o lună pentru recuperare. Acesta a suferit și o intervenție chirurgicală la nas. 

Chipciu a publicat un mesaj pe rețele de socializare, în care anunță că operația a fost un succes și că a revenit la antrenamentele normale. 

"Operația la nas a reușit, iar recuperarea după accidentarea de la națională decurge bine. Încă nu sunt 100% apt, dar azi am făcut primul antrenament normal și sunt nerăbdator să revin pe teren", a scris Chipciu, alături de o fotografie de la antrenament.

Fotbalistul de 27 de ani face parte din lotul lărgit ales de Christoph Daum înaintea meciului cu Polonia, de pe data de 11 noiembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează