INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Impresarul confirmă interesul Borussiei pentru Dennis Man: „Îl urmăresc, e normal”

Dennis Man, în acțiune / Foto: Imago
Dennis Man, în acțiune / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 12:48 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 13:18

Victor Becali, impresarul lui Dennis Man, a spus că jucătorul vrea să promoveze mai întâi cu Parma și așteaptă deschiderea perioadei de transferuri.

Gazeta Sporturilor a dezvăluit exclusiv, zilele trecute, că Borussia Dortmund a demarat negocieri cu Parma pentru transferul lui Dennis Man. Și că vicecampioana Germaniei ar fi dispusă să plătească în schimbul internaționalului român o sumă cuprinsă între 12 și 14 milioane de euro.

Apel umanitar pentru Ionuț Șerban! » Detalii despre starea fostului dinamovist
CAUZĂ
Apel umanitar pentru Ionuț Șerban! » Detalii despre starea fostului dinamovist

Impresarul lui Man, Victor Becali, a admis duminică interesul nemților pentru clientul său. „Borussia Dortmund sau alte echipe îl urmăresc, este normal, a avut evoluţii foarte bune. Că dau 12 sau 14 milioane, asta e altă problemă. Eu, din experienţa mea, nicio echipă… prima dată întreabă cât costă un jucător”, a comentat Becali, citat de sportpesurse.ro.

Victor Becali: „Întâi să se termine campionatul și să se deschidă perioada de transferuri. Ce va fi va fi”

El a insistat însă că „multe echipe îl urmăresc, dar nimeni nu poate să facă… este un jucător sub contract, perioada de mercato nici nu este deschisă. Întâi să termine campionatul, să fie promovat, să se deschidă perioada de transferuri. El este bine, liniştit, vrea să promoveze cu echipa. Se simte bine la Parma, ce va fi va fi”.

Borussia este pe cale să-l piardă pe olandezul Donyell Malen, ofertat de mai multe cluburi din Premier League, achiziționarea definitivă a lui Jadon Sancho de la Manchester United nu e sigură, astfel că s-a orientat asupra lui Man. Jucătorul le-a fost propus galben-negrilor de Sven Mislintat, fost director al departamentului de scouting, care își pregătește întoarcerea în club.

Marcel Răducanu a confirmat informațiile Gazetei Sporturilor referitoare la negocierile Borussiei Dortmund pentru Dennis Man

Gazeta l-a contactat și pe Marcel Răducanu, fost jucător al Borussiei în perioada 1982-1988, stabilit la Dortmund, care a confirmat informațiile ziarului. „Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani.

Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate. Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu. Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Serie A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a comentat fostul jucător al Stelei și al naționalei României.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cristi Pulhac regretă situația de la Dinamo: ”E mai greu să te bați la retrogradare decât la campionat„ + Ce spune despre națională și transferurile lui Man și Coman

Mai puteți citi:

Scoate în evidență marele minus al lui Florinel Coman: „Nu poate juca în top 5 din Europa”

Istvan Kovacs, delegat în sferturile Champions League! UEFA l-a trimis la un meci de gală

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
berlicot
berlicot  •  14 Aprilie 2024, 15:11

Nu exista meseria de impresar in sport, ci doar in arta. Echivalentul in sport este promotor. Nu exista promotori in fotbal. Astia sunt agenti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează