INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ultimele informații despre transferul lui Olimpiu Moruțan: „Eu cred că se face!”

Moruțan a ajuns la Pisa în august
Moruțan a ajuns la Pisa în august

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 20:49 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 21:24

Victor Becali, impresarul lui Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai în formă stranieri ai momentului, a vorbit despre viitorul fotbalistului împrumutat de Galatasaray la Pisa, despre care presa din Italia a scris că s-ar afla pe radarul lui Torino, formație din Serie A.

Impresarul susține că Pisa ar putea activa clauza de cumpărare a românului chiar dacă actuala echipă a lui Moruțan nu va promova în Serie A. În prezent, echipa lui Olimpiu ocupă locul 7 în Serie B, poziție de play-off.

Ce prevede clauza din contractul jucătorului? Dacă Moruțan ar promova cu Pisa, s-ar activa transferul definitiv de la Galatasaray.

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul carierei! » Fostul fotbalist al celor de la FCSB e pe lista unei formații de tradiție din Serie A
TRANSFER
Olimpiu Moruțan, aproape de transferul carierei! » Fostul fotbalist al celor de la FCSB e pe lista unei formații de tradiție din Serie A

Victor Becali, ultimele informații despre transferul lui Olimpiu Moruțan în Serie A

„Moruțan nu mai poate ajunge la alta echipă până la vară. Pisa poate să promoveze și atunci s-ar duce direct în Serie A, pentru că există această opțiune de transfer definitiv. Nu poate să vină altă echipă înaintea lor. 5,5 milioane de euro este clauza, dar doar Pisa o poate activa.

Evoluțiile lui sunt bune, joacă bine, eu cred că se va face transferul definitiv la Pisa. Dacă nu, se întoarce la Galatasaray și poate avea altă variantă. Nu e neapărat nevoie ca Pisa să promoveze pentru a activa opțiunea. E un club stabil financiar, care poate plăti această sumă și dacă ratează promovarea”, a spus Victor Becali, la Prima Sport. 

Olimpiu Moruțan e urmărit de Torino

Fotbalistul cu 5 selecții în naționala României ar fi intrat pe radarul celor de la FC Torino, ocupanta poziției a șaptea în clasamentul din Serie A, informează cei de la Tuttosport.

Potrivit sursei citate, oficialii grupării torineze ar fi rămas impresionați de calitățile fotbalistului român, precum și de polivalența lui Olimpiu Moruțan, jucător care poate evolua în ambele benzi ale terenului, precum și în spatele vârfului.

Împrumutul la Pisa, în Italia, a fost un colac de salvare pentru Moruțan;

  • La debutul în Serie B, două assisturi la 3-4 cu Cittadella
  • Etapa următoare, primul gol, la 2-2 cu Como
  • Două goluri într-un joc, la 3-1 cu Cosenza. 
  • „Dublă” de pase decisive, la 3-1 cu Ternana.

5 goluriși 7 assisturi a reușit Olimpiu Moruțan la Pisa în 22 de meciuri de Serie B

VIDEO Cum vede Iosif Rotariu plecarea lui Moruțan de la Galatasaray: „I-a fost aproape imposibil să se impună la un club mare”

Citește și alte știri de actualitate: 

Olimpiu Moruțan, aproape de transferul carierei! » Fostul fotbalist al celor de la FCSB e pe lista unei formații de tradiție din Serie A

După primele luni petrecute la București, Rafael van der Vaart spune ce l-a impresionat în România: „Ador asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  13 Februarie 2023, 09:30

Hai sa inventam stiri. S-ar putea afla,ar putea activa.Las-o ,bai las-o,las-o ba ca merge asa,ne-am obisnuit cu ea.(melodie Marfar feat Tanti Lina).

propaganda
propaganda  •  12 Februarie 2023, 21:55

A semnat cu Torino acum nici 1 ora, suma de transfer 12 milioane plus bonusuri pana la 14.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează