INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Victor Pițurcă revine în fotbal! Va antrena o echipă care i-a vrut pe Hagi și Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 21:02

După o pauză de un an Victor Pițurcă va reveni în fotbal și va prelua formația Zamalek, din Egipt, anunță site-ul local 24.

Fostul selecționer al României vrea un salariu de un milion de euro anual, însă negocierile finale vor avea loc marți, cu patronul echipei, Murtaza Mansour, românul fiind deja în Egipt.

Oficialii echipei au anunțat că vor un antrenor străin, iar printre numele vehiculate de aceștia s-au numărat Marius Șumudică și Gică Hagi.

Victor Pițurcă (61 de ani) a antrenat de-a lungul carierei la Steaua, Universitatea Craiova, Al-Ittihad și naționala României.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
adicn
adicn  •  15 August 2017, 08:43

Le ia banii, Piti, si lor...

valentinn10
valentinn10  •  15 August 2017, 03:07

Pai cu csa-ul, cu marca, cu stema, alea alea cum ramane imbarligatorule. I-ai pacalit pe drojdierii de turburel,bumescusprit, iovanprastie, lacatusdus denasdupabani si alti lingai alungati de GIGI la cantina armatei si acum fugi. Nu ai promis tu *** *** ca faci din csa un club de mama mama , lasule. Lasa-ne ca nu pleci nicaieri, cine dracu sa ia un hot, toata lumea te cunoaste datorule vandut la BECALI, auzi la el, Egipt, pai asta ai lasa pe aia fara piramide si implicit fara turism, e deja cod rosu in Cairo...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  14 August 2017, 21:35

Hai ba, vedeti-va de treaba cu aiurelile astea>Cum puteti sa mintiti ca piti sa duce sa antreneze?De cand draqq piti e antrenor?El sa duce sa-i pacaleasca si pe aia.Face un contract cu niste clauze avantajoase, iar cand vad aia cam ce stie impostoru' asta il dau afara. Dar el isi banii.Pai cate contracte a terminat acest ,,mare antrenor''?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează