INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Victor Piţurcă, taxat de Laurenţiu Reghecampf chiar înaintea venirii în Arabia Saudiă » Ce l-a nemulţumit pe fostul antrenor al Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 11:20

Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă au avut mai multe dispute verbale încă de cînd primul era antrenorul Stelei. Cei doi s-au certat în repetate rînduri pe seama jucătorilor pe care roş-albaştrii îi trimiteau la lot. 

Acum vor fi rivali în campionatul din Arabia Saudită. Al Hilal şi Al Ittihad sînt două dintre cele mai importante echipe din acea ţară, ambele avînd şanse reale la titlu.

Laurenţiu Reghecampf l-a taxat din nou pe Victor Piţurcă pe seama jocului pe care acesta îl impunea la naţională.

"Naţionala României poate juca şi ofensiv, asta depinde doar de viitorul selecţioner. Spre exemplu, jucătorii de la Steaua erau obişnuiţi să atace.

Dacă la naţională ajungeau să se apere, era fiindcă li se cerea altceva", a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport Special.

Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă se vor întîlni de două ori în acest final de an. O dată în campionat pe 1 decembrie, iar celălalt meci este o restanţă din Cupa Regelui, partidă a cărei dată nu este încă stabilită.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 04:11
Postat de thebluestlion pe 17 Octombrie 2014, 12:41

Nu cred ca e pregatit pentru nationala. E prea tanar si prea impusiv. Si Lucescu era considerat cel mai promitator tanar antrenor si la nationala...parf si pulbere! Ca selectioner trebuie sa ai tact, sa stii sa lucrezi la moralul jucatorului, sa reusesti sa impui un stil de joc si o directie clara, moralul si tactica fac 90% din meci, restul e sansa. In tactica includem si acel denumit popular 'ochi sa-l vezi', mie mi se pare ca Piti a sacrificat cativa jucatori prin stilul asta defensiv, de ex Maxim si Chipciu care nu joaca nimic, par clar incomodati de tactica asta defensiva adoptata de echipa... Pana una alta sa ne rugam sa apara vre-un 'malau' de atacant, sa ne creeze spatii...

evident. ala e doar un guraliv, desi se pricepe, fata de altii, si la antrenorat. dar, a fi Selectioner e alta mancare de peste decat a fi antrenor de club.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 04:07
Postat de alexzece pe 17 Octombrie 2014, 12:23

Marii antrenori Reghe si Piti isi vor continua lupta in majesticul campionat al Arabiei Saudite.Cat de palpitant.Sper sa nu mai auzim despre.

.>)) tu sigur nu suferi de stelism. stelismul duce la orbire. tu vezi perfect. like de la mine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 04:06
Postat de turbozero pe 17 Octombrie 2014, 22:54

nu are deloc.. de ce nu au jucat ofensiv si cand lucescu jr a fost antrenor? fiindca sunt slabi si nu pot! va veni alt selectioner si tot defensiv vom juca cum am jucat de la 1930 incoace, adica de la inceput :)

fiindca exact asta e adevarul.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează