INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Victorie importantă pentru Al Ain » Echipa lui Oli şi Rădoi se distanţează la 6 puncte de locul 2!

Cosmin Olăroiu, 43 de ani, a înregistrat o nouă victorie importantă cu Al Ain
Cosmin Olăroiu, 43 de ani, a înregistrat o nouă victorie importantă cu Al Ain

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 20:15

Echipa lui Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi, Al Ain, a învins în deplasare una din rivalele la primul loc, Bani Yas, cu scorul de 3-0.

Cu Mirel Rădoi integralist, Al Ain a controlat pe deplin partida şi s-a impus la scor de neprezentare în faţa formaţiei pregătite de Jozef Chovanec, fost adversar al Stelei ca jucător, la Sparta Praga şi PSV, şi al lui FC Vaslui ca antrenor la Sparta Praga, în 2011. Golurile au fost înscrise de Kembo-Ekoko (10), Brosque (47) şi Gyan (90+2).

După această victorie, liderul campionatului din Emirate, Al Ain, s-a distanţat la 6 puncte de locul 2, ocupat de Bani Yas şi Al Nasr, aflate la egalitate - 22 de puncte.

Etapa viitoare, Oli va întîlni Al Wahda, luni, 10 decembrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
superstar20
superstar20  •  05 Decembrie 2012, 20:43

Grande Oli !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează