INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Victorie impresionantă pentru Al Ahli! Un fost jucător de la Liverpool a marcat pentru echipa lui Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 11:36

Al Ahli, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins categoric în ultima etapă din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Al Ahli nu a avut probleme contra formaţiei Al Fujairah, aflată pe locul 12 în campionat, şi a cîştigat meciul cu scorul de 4-0. La pauză, formaţia din Dubai, conducea cu 2-0, după golurile marcate de Ahmed Khalil în minutul 38 şi de Oussama Assaidi, fost jucător la Liverpool, în minutul 44.

În a doua repriză, brazilianul Everton Riberio a majorat scorul, în minutul 66, iar patru minute mai tîrziu, Jimenez a stabilit scorul final.

După această victorie, Al Ahli a urcat pe locul şase în clasament, 27 de puncte, cu şapte mai puţin decît echipa de pe ultimul loc care asigura prezenţa în Liga Campionilor Asiei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  09 Martie 2015, 13:24

Penibila toata stirea.

c69c
c69c  •  09 Martie 2015, 12:30

Locul 6 in Emirate ?! Fa-bu-los.........Impresionant.......camilistic chiar......

florin_teodor
florin_teodor  •  09 Martie 2015, 11:50

a se folosi in titlu : fantastic , exceptional, incredibil, zguduitoare, vitejeasca, senzationala, triumfatoare, neiertatoare, naturala, naprasnica, neasteptata, nobila...acesta victorie. statuie cand ii ridicati ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează