INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO A ezitat! » Ciprian Tătăruşanu debutează cu un eşec în Serie A: 0-1 cu Parma

Articol de - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 21:11

Fiorentina a ratat un penalty, prin neamţul Gomez, şi a încheiat partida în nouă, după eliminările lui Rodriguez şi Savici.

Nu mai puţin de 16 etape a aşteptat Ciprian Tătăruşanu pentru a debuta între buturile Fiorentinei şi în Serie A. Dar ieri, cînd în sfîrşit a sosit ziua cea mare, ex-stelistul n-a făcut chiar cea mai bună figură posibilă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Titularizat în deplasarea de la Parma (0-1), după ce fostul număr unu, Neto, a refuzat prelungirea contractului, "tricolorul" a ezitat la singurul gol al partidei, înscris în minutul 11.

La cornerul lui Lodi, executat la prima bară, Tătăruşanu a părut că vrea să iasă, a şi făcut cîţiva paşi înainte, dar a apreciat greşit traiectoria balonului şi s-a oprit. Urmarea? Mingea a ajuns în marginea careului de 6 metri, Lucarelli a prelungit spre colţul lung, de unde Costa a împins-o cu capul în plasă: 1-0.

"Tătă"? Spectator.
Degeaba s-a revanşat ex-stelistul prin ieşiri inspirate şi o paradă în ultimul minut. Coechipierii săi au făcut totul pe dos. Neamţul Gomez a ratat un penalty (34), iar pe final, Gonzalo Rodriguez (79) şi Savici (85) au văzut al doilea "galben" şi "roşu", astfel că Fiorentina a terminat nu doar învinsă, ci şi în inferioritate numerică.

5,5 e nota primită de Tătăruşanu pe site-ul "violanews.com", pentru evoluţia de la Parma

"La gol a rămas uimit printre adversarii liberi. Putea gestiona mai bine faza" ("violanews.com", site italian)

"Tătăruşanu, înlocuitorul lui Neto, n-are nici o vină la golul primit de Fiorentina" (Gazzetta dello Sport, cotidian italian)

ALTE ŞTIRI DIN SERIE A:

UDINESE - ROMA 0-1: Gol fantomă
Udinese acuză arbitrajul lui Guida, care i-a acordat Romei un gol-fantomă. În minutul 17, fundaşul Astori a deviat în "transversală" la "directa" lui Totti, balonul a lovit apoi pămîntul, înainte de a fi prins de Karnezis, dar n-a trecut linia porţii cu toată circumferinţa (mingea e în aer). Lucru recunoscut şi de asistentul de poartă Maresca. Degeaba. Gazdele au reclamat şi neacordarea unui penalty, în final.

MILAN - SASSUOLO 1-2: Piccolo Milan
Vacanţa de iarnă nu i-a priit Milanului. În loc să continue seria fără eşec din finalul lui 2014, 4 puncte în meciurile cu Napoli şi Roma, echipa lui Pippo Inzaghi a încasat o palmă zdravănă pe San Siro, de la "no name" Sassuolo! Poli a deschis scorul repede (9), însă Sansone (28) şi Zaza (68) au întors soarta partidei. Iar rossonerrii au sfîrşit în huiduielile propriilor fani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2015, 11:18

...omul a avut emotii ...asteptam sa gresasca evident ...acum e salvat de faptul ca toti au fost catastrofe ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează