INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA PRINŢULUI

VIDEO Al Hilal s-a calificat în semifinalele Cupei Prinţului după 3-0 cu Hettein Club » Adversar facil pentru Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Pintilii în faza următoare

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 21:50

În ultimele zile au circulat mai multe ştiri în presa arabă cum că Laurenţiu Reghecampf ar fi obligat să cîştige meciul de azi, din Cupa Prinţului, pentru a nu fi demis. 

Zvonurile au fost infirmate de fostul antrenor al Stelei, iar echipa sa a cîştigat oricum partida cu Hettein Club, scor 3-0, care a fost mai uşoară decît se aştepta Reghe.

Formaţia din liga secundă a jucat din minutul 12 în 10 oameni, după ce Omar Al Ameir a fost eliminat. Peste doar 3 minute Al Hilal a deschis scorul din 11 dintr-un penalty transformat de Thiago Neves. (VIDEO)

După pauză formaţia fostului tehnician al Stelei a mai marcat de două ori. Salman Al Faraj a punctat în minutul 64 (VIDEO), iar Issa Al Mahyani a înscris în propria poartă în prelungirile jocului. (VIDEO)

După acest rezultat Al Hilal s-a calificat în semifinalele competiţiei unde o va întîlni pe Al Khaleej, ocupanta locului 12 din 14 echipe în Arabia Saudită.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
andrei.33
andrei.33  •  03 Februarie 2015, 02:07
Postat de cicos_claudiu1984 pe 02 Februarie 2015, 22:47

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Esti un fen0men de prostie.

rozu
rozu  •  03 Februarie 2015, 00:07

pacat! fcsb avea mare nevoie de el acum! nu au antrenor de cand a plecat el in arabia

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Februarie 2015, 23:32

"Manelist in audienta la bulibasa"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează