INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE - NANTES 1-0

VIDEO Ciprian Tătărușanu devine expert în penalty-uri: a apărat o nouă lovitură de la 11 metri

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 18:11

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a reușit să apere o nouă lovitură de la 11 metri, dar echipa sa, Nantes, a pierdut pe terenul celor de la Toulouse, scor 0-1.

Portarul român apărat lovitura de pedeapsă executată de Max Gradel în minutul 26. Gazdele au reușit, totuși, să înscrie în minutul 55.

Vezi VIDEO cu penalty-ul apărat de Tătărușanu

Sylla a marcat unicul gol al partidei cu capul din 3 metri, după ce mingea trimisă în prealabil de un coleg de-ai săi a lovit bara laterală a lui Tătărușanu.

Toulouse ocupă locul 15 în Ligue 1, cu 31 de puncte, în timp ce adversara de azi se află o poziție mai sus, la 4 lungimi distanță.

Ciprian Tătărușanu e la al doilea penalty apărat în ultima săptămână, după ce a parat lovitura lui Mbappe de la 11 metri în semifinala Cupei Franței, contra lui PSG, însă echipa sa a pierdut cu scorul de 0-3.

vezi și:

PSG - NANTES 3-0 // VIDEO Ciprian Tătărușanu i-a apărat un penalty lui Mbappe și a fost aproape să-l pareze și pe cel de-al doilea + scandal cu arbitrul după meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează