INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PSG - NANTES 3-0

PSG - NANTES 3-0 // VIDEO Ciprian Tătărușanu i-a apărat un penalty lui Mbappe și a fost aproape să-l pareze și pe cel de-al doilea + scandal cu arbitrul după meci

PSG - Nantes 3-0 // FOTO: Twitter Nantes
PSG - Nantes 3-0 // FOTO: Twitter Nantes

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 09:08

Ciprian Tătătușanu, revenit printre titulari la Nantes, i-a ghicit de două ori colțul bombardierului parizian Kylian Mbappe la 11 metri. I-a blocat o minge, a fost aproape de a doua, însă PSG s-a impus cu 3-0 în semifinalele Cupei Franței. 

I-a trecut supărarea lui Halilhodžici. Antrenorul, nemulțumit că Tătărușanu nu a jucat împotriva lui Reims, susținând că e accidentat, pentru a evolua apoi în ambele meciuri ale naționalei, l-a titularizat din nou pe portarul său de bază. Și „tricolorul” s-a luptat cu parizienii, mai ales cu Mbappé, în special la penalty.

VIDEO AICI

„Inspirat românul”

În minutul 65, Kylian l-a învins de la 11 metri, dar arbitrul Letexier a repetat lovitura, la semnalizarea VAR, pentru că jucătorii intraseră în careu înaintea execuției. La repetare, KM7 a schimbat colțul. Nu și goalkeeperul, care i-a blocat mingea. „Inspirat românul”, a comentat cotidianul local Ouest-France. La al doilea penalty oferit Parisului, Ciprian a plonjat bine, pe direcția șutului. Balonul i-a trecut la câțiva centimetri de mănușă. Mbappé a tras tare. Era 2-0.

„Deși a primit trei goluri, Tătărușanu nu are ce să-și reproșeze”, scrie același Ouest-France. „Portarul nu a fost suficient pentru Nantes”.

„Pedepsele nu au aceleași consecințe”

Miercuri seară, „canarii” l-au acuzat pe "central" că a ajutat PSG, reproșându-i mai ales o lovitură de pedeapsă clară refuzată la 1-0.

Coulibaly a fost agățat în careu de Thiago Silva, însă Letexier n-a vrut nici să consulte VAR, nici să revadă acțiunea pe monitor.

Căpitanul lui Nantes a dezvăluit o discuție uluitoare cu arbitrul. „La pauză, Letexier mi-a zis că Thiago Silva nu avea intenție să faulteze. L-am întrebat: «Dacă ar fi fost pentru Paris, ați fi fluierat?».

Mi-a răspuns: «Domnule Rongier, sunteți inteligent, știți prea bine că pedepsele nu au aceleași consecințe». Când un arbitru îți spune asta...”.

Click AICI pentru statistici de la meci

 

5,5a fost nota primită de Tătărușanu în cotidianul Ouest-France; L'Équipe i-a dat 5

„Oricum e complicat împotriva Parisului. Cu un asemenea arbitraj, e și mai complicat. Sunt trist”
Vahid Halilhodžici, antrenor Nantes

„A fost fault sută la sută. Penalty sută la sută. Dacă dă 11 metri, nu mai e același meci”
Kalifa Coulibaly, atacant Nantes

Neymar a reluat pregătirea

Absent din 23 ianuarie, când a suferit o nouă fractură la al 5-lea metatarsian al piciorului drept, Neymar a reluat pregătirea miercuri. Brazilianul vrea să joace finala Cupei Franței, pe 27 aprilie, cu Rennes.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează