INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, goluri pentru Ludogoreț în play-off-ul din Bulgaria » Fundașul a fost eliminat

Foto: Sportal.bg
Foto: Sportal.bg

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 20:27

Claudiu Keșeru (32 de ani) și Cosmin Moți (34 de ani) au marcat în meciul câștigat de Ludogoreț pe terenul lui Levski, scor 2-0, din etapa a 3-a din play-off-ul bulgar.

Atacantul român a deschis scorul după 38 de minute, în timp ce Cosmin Moți a majorat diferența dintr-o lovitură de pedeapsă transformată cu 10 minute înainte de final. Patru minute mai târziu, Moți a primit al doilea cartonaș galben și fost eliminat.

Echipa românilor e lider în play-off-ul din Bulgaria, cu 67 de puncte, la trei lungimi peste ocupanta poziției secunde ȚSKA Sofia. Levski e pe poziția a treia, cu 58 de puncte.

Totodată, acestea sunt primele goluri pentru Ludogoreț în acest play-off, după ce primele două meciuri s-au terminat cu rezultate albe. 

Keșeru a fost înlocuit în minutul 70 cu Swierczok. Dragoș Grigore și Adi Popa au fost integraliști la Ludogoreț.

Vezi și:

VIDEO Un nou gol marcat de Dorin Rotariu la Astana » Echipa românului e lider în Kazakhstan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează