INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

VIDEO Contra surprinde: "Galliani m-a felicitat că l-am bătut pe Davids, m-a întrebat dacă i-am dat tare" » De ce amendă uriașă a fost iertat "Guriță"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 11:51

Cosmin Contra a jucat pentru AC Milan în sezonul 2001-2002, iar plecarea sa a fost cu scandal, după ce l-a bătut pe olandezul Edgar Davids, la meciul din Cupa Italiei dintre Milan și Juventus.

Selecționerul României a povestit după mai bine de 15 ani cum au decurs lucrurile atunci și spune că a fost iertat de o amendă uriașă de președintele milanezilor Adriano Galliani.

"Dau din casă, dar multă lume m-a felicitat. Îl urau. Inclusiv Galliani m-a felicitat. Am primit o amendă de o sută şi ceva de mii de euro. Galliani a venit la turneul pe care îl jucam, Audi Cup, şi, la o cafea, mi-a spus că nu va fi nicio amendă şi m-a întrebat dacă i-am dat tare.

Nu mă mândresc cu asta, mi-am cerut scuze în direct şi la Milan Channel. Dar nu am făcut altceva decât să mă apăr", a declarat Contra la Digi FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
helioglobalus
helioglobalus  •  05 Martie 2018, 18:56
Postat de th3dog pe 05 Martie 2018, 13:06

bataia a avut loc pe tunel...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fece5beinadn
fece5beinadn  •  05 Martie 2018, 17:18
Postat de John Milne pe 05 Martie 2018, 14:34

Un golan Rinamovist care nu se poate controla .

Pe tine numai te scuip si cazi jos, hahahaha

mosvasile
mosvasile  •  05 Martie 2018, 15:34

Mi-ar fi placut sa-i rupa clanta si lu MM!Pacat ca a plecat!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează