INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Coşmarul negru » Bony, olandezul de culoare al lui Swansea, i-a scos sufletul lui Chiricheş

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 22:08

Românul a fost depăşit în multe rînduri, însă Tottenham a cîştigat cu 3-1 şi evoluţia sa modestă ar putea fi trecută mai uşor cu vederea


Probabil că Vlad Chiricheş nu-l va uita multă vreme pe Wilfried Bony. Olandezul lui Swansea i-a făcut viaţa un coşmar, ieri, de-a lungul a 90 de minute electrizante, cîştigînd mai toate duelurile directe. Norocul apărătorului de la Tottenham? Cînd atacantul de culoare a şi marcat (73), Spurs aveau deja 3-0 pe tabelă.

Click aici pentru VIDEO!

Veriga slabă din defensiva oaspeţilor mai ales în prima repriză, cînd Bony şi Shelvey l-au întors pe toate părţile, ex-stelistul şi-a mai revenit întrucîtva după pauză. Atunci însă a tremurat din altă cauză.

Într-un duel aerian, Bony l-a lovit în faţă (68) şi "tricolorul" s-a temut să nu fie nasul, rupt în noiembrie, cu Newcastle, şi lezat din nou etapa trecută, contra lui Crystal Palace. A scăpat însă doar cu sperietura.


5 e nota primită de Chiricheş în cotidianul Daily Mail. Cea mai slabă de la Tottenham

CHELSEA - MAN. UNITED 3-1
Eto'ornada albastră
Execuţie, ieri, pe Stamford Bridge, cu Man. United în rolul victimei şi Samuel Eto'o pe post de călău. Camerunezul (foto, deschizînd scorul) i-a dat 3 goluri campioanei într-un derby pe care Chelsea l-a avut la degetul mic. Reuşita lui Chicharito Hernandez, de 1-3, a venit prea tîrziu (78) pentru o eventuală revoltă a "diavolilor", slăbiţi considerabil de absenţele lui Van Persie şi Rooney, accidentaţi, dar şi de eliminarea lui Vidici, în final.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
alexxcata
alexxcata  •  20 Ianuarie 2014, 22:58

de ce trebuie sa scrii...."de culoare"? ce treaba are asta cu fotbalul? sau cu orice altceva? cum suna " Bony I-a scos sufletul jucatorului alb Chiriches"! WTF?

primarutheone
primarutheone  •  20 Ianuarie 2014, 15:06

Eu nu stiu de ce va mirati de calitatea articolelor, cand pseudo-jurnalistii lui peste l-au facut pe Bony olandez, desi el e get beget ivorian. A si jucat in nationala Coastei de Fildes, dar ce sa stie ei? De parca ar fi greu sa se informeze pe Google inainte sa debiteze ineptii de genul...

blaustein
blaustein  •  20 Ianuarie 2014, 13:43

Din pacate nu am vazut meciul, dar articolele voastre se bat cap in cap. Ieri pe prima pagina: "evolutie excelenta", astazi "evolutie modesta". Macar vorbiti si voi unul cu celalalt prin redactia aia sa nu va mai faceti de maro unul pe altul. Prin urmare, Chiriches a jucat bine sau prost in meciul de ieri?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează