INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GOLURI

VIDEO Cosmin Contra primește vești excelente: Hanca, un nou gol pentru Cracovia + Grozav, „dublă” pentru Kisvarda

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 22:35

Cosmin Contra primește vești bune înaintea meciurilor cu Spania și Malta, din preliminariile EURO 2020. Gicu Grozav și Sergiu Hanca, doi dintre jucătorii incluși pe lista preliminară, au marcat astăzi.

Grozav, 28 de ani, a continuat parcursul excelent de la Kisvarda, formația unde îl antrenor pe Vasile Miriuță. Atacantul a reușit să înscrie ambele goluri ale echipei sale în victoria cu Ujpest, 2-0, ajungând astfel la 5 goluri în 4 partide în campionatul Ungariei.

Hanca, locul 2 în clasamentul golgeterilor în Polonia

Printr-o formă extraordinară trece și Sergiu Hanca, 27 de ani, care a înscris pentru Cracovia în victoria cu Arka, scor 3-1. Fostul jucător al lui Dinamo a înscris în prelungirile primei reprize, din penalty.

Cu 4 goluri în 6 meciuri, românul se poziționează pe locul secund în clasamentul golgeterilor din Polonia, în spatele lui Jesus Imaz (6 goluri), atacantul iberic al Jagielloniei. 

Vezi și: 

Napoli îl vinde pe Vlad Chiricheș » Suma uriașă cerută la schimb + ce echipă din Serie A îl dorește

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  25 August 2019, 20:05

Ce vorbesti domnule,tremura spaniolii,cand vor auzi ca jucam cu Grozav si cu Hanca,cred ca nici nu se prezinta !

lionking100
lionking100  •  25 August 2019, 03:12

ce bine ca,capitanul celor din vitan barzesti a plecat pentru o suma derizorie de acolo in timp ce el era capitanul echipei si cel mai bun jucator de acolo. bravo negoitza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează