INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - LEVSKI SOFIA 2-1

VIDEO Derby cu scântei în Bulgaria » Moți a fost eliminat, Ludogoreț e lider după victoria cu Levski

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 17:44

Ludogoreț a învins cu ceva emoții marea rivală Levski Sofia, scor 2-1, la capătul unui meci încins atât în tribune cât și pe teren.

Formația lui Prepeliță, Moți și Keșeru a deschis scorul încă din minutul 5 prin Vanderson. Ludogoreț și-a majorat diferența imediat după pauză prin Sasha.

Jocul a fost dur încă de când arbitrul a dat fluierul de start, iar în minutul 72, Cosmin Moți a fost avertizat de arbitru cu cartonaș galben pentru un fault. Centralul a schimbat imediat decizia după ce a văzut rana pe care românul i-a provocat-o lui Prochazka și i-a dat cartonaș roșu direct.

Levski a redus din diferență cu 9 minute înainte de final prin Prochazka și a început asediul la poarta gazdelor, însă scorul nu s-a mai schimbat până la final.

Prepeliță n-a jucat niciun minut, deși a fost pe banca de rezerve. Keșeru a revenit după accidentare și a fost introdus pe teren în minutul 65. La oaspeți, Luchin a jucat până în mintul 79.

Ludogoreț e lider în Bulgaria, cu 39 de puncte după 18 meciuri jucate, la 6 lungimi de următoarea clasată Beroe. Formația celor trei români are un meci în minus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close