INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO "Dublă" Mutu! Românul a fost eroul lui Ajaccio contra lui Lyon

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 18:09

Adrian Mutu a lovit din nou! A reuşit o "dublă" pentru Ajaccio în partida cu Lyon din această după-amiază, scor 3-1.

Vezi AICI golurile

Corsicanii păreau victime sigure în meciul de azi, împotriva lui Olympique Lyon, ocupanta locului doi în Ligue 1, dar Mutu şi compania au dat peste cap calculele hîrtiei. Oaspeţii au deschis scorul prin Lacazette în minutul 53, dar Ajaccio a egalat prin Belghazouani, 4 minute mai tîrziu.

Nici golul lui Adrian Mutu nu a întîrziat să apară. Internaţionalul român a primit o centrare perfectă de pe partea stîngă şi a reluat cu capul din 6 metri. Portarul lui Lyon a atins mingea, dar nu a putut să stopeze lovitura de cap a lui Mutu.

Finalul a fost unul nebun. Scăpat singur, Mutu a încercat o nouă "scăriţă" de la marginea careului, dar mingea a trecut peste, iar mai apoi Lyon a beneficiat de un penalty. Gomis a ratat, iar Mutu a reuşit "dubla" în prelungiri tot după o lovitură de pedeapsă. Nu a mai încercat o "scăriţă", ci a şutat plasat, lîngă bară.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
adrian84
adrian84  •  03 Februarie 2013, 23:17
Postat de calea_victoriei pe 03 Februarie 2013, 23:13

Am iesit Adi . Mi-a facut placere sa dialoghez cu tine si sa discut chestii off -topic care vrem nu vrem ne-au modelat si ne modeleaza viata . Noapte Buna la tine !

O zi buna la tine. Si mie mi-a facut placere sa dialoghez cu tine.

adrian84
adrian84  •  03 Februarie 2013, 23:15
Postat de calea_victoriei pe 03 Februarie 2013, 23:05

Comunistii sau folosit de el . Avea o nuvela care se numea " DESCULT" si care era obligatorie sa o cunosti la orele de limba romana .

Stiam de nuvela insa nu stiam de amploarea ei si ca a fost tradusa in 24 de limbi, chiar si in japoneza. Din pacate tineretea, daca pot spune asa, mi-a fost umbrita de decesul tatului meu si perioada copilariei a fost un iad. Dupa terminarea clasei a 8-a, neavand parintii langa mine, am luat-o pe cai gresite fiind atras in anturaje greu de imaginat de multi oameni, Abia dupa varsta de 20 ani, analizand pas cu pas ce am facut in toata aceasta perioada am realizat ca trebuie sa imi croiesc un drum in viata si m-am lepadat de viata care am dus-o. Primind ajutor si din partea verisoarelor mele am strabatut anii astia, tot prin truda pana aici.

calea_victoriei
calea_victoriei  •  03 Februarie 2013, 23:13

Am iesit Adi . Mi-a facut placere sa dialoghez cu tine si sa discut chestii off -topic care vrem nu vrem ne-au modelat si ne modeleaza viata . Noapte Buna la tine !

Vezi toate comentariile (52)
Comentează