INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO E pe val » Românul Florin Andone a fost din nou decisiv pentru echipa sa! "E ca un vis"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 11:33

După ce etapa trecută, la debutul în La Liga, a înscris un gol, Florin Andone s-a făcut din nou remarcat pentru echipa sa.

Cordoba a învins pe Rayo Vallecano, 1-0, iar atacantul român a contribuit decisiv la singurul gol al meciului. În finalul primei reprize, Andone a centrat în careu, iar fundaşul Abdoulaye Ba şi-a trimis mingea în proprie poartă.

Vezi aici video

"Acum totul merge foarte bine. Sînt foarte mulţumit şi sper să continuu aşa. Am început foarte bine acest an şi mă bucur că am cîştigat şi în deplasare. La gol am avut noroc, pentru că am centrat foarte tare şi fundaşul advers a deviat-o. Pentru mine ca un vis că sînt titular şi sînt foarte fericit.

Mi-aş dori să fiu convocat la naţională. Pentru orice jucător român e un vis să îmbrace tricoul României, dar ştiu că mai trebuie să muncesc. Abia am început să joc şi trebuie să fac meciuri mai bune pentru a intra în vederile selecţionerilor", a spus Andone la DigiSport.

După 18 etape, Cordoba se află pe locul 15, cu 17 puncte obţinute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
laurentiuci
laurentiuci  •  13 Ianuarie 2015, 13:26

il vrei la steaua? :))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Ianuarie 2015, 12:27

...un baiat cu mult bun simt .... singurul titular din campionatele puternice ...

grigoo43
grigoo43  •  13 Ianuarie 2015, 12:16

Oferta extraordinara de lucru! Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (5)
Comentează